Homepage  / Seriale

Surprize, surprize… Cécile Bois se întoarce! Producătorii de la France 2 s-au răzgândit: „Candice Renoir” va avea încă un sezon

Surprize, surprize… Cécile Bois se întoarce! Producătorii de la France 2 s-au răzgândit: „Candice Renoir” va avea încă un sezon

de Mioara Tronaru,

Tocmai când se hotărâse să se termine, s-a dat undă verde pentru sezonul al 11-lea din „Candice Renoir” (2013). La sfârșitul anului trecut, France 2 anunțase că serialul polițist cu Cécile Bois în rolul principal se va termina odată cu sezonul al 10-lea. Ei bine, acest lucru nu mai e valabil. Producătorii au anunțat încă un sezon.

Vestea că serialul polițist francez „Candice Renoir” se va termina a picat în decembrie anul trecut și părea că toate lucrurile au fost stabilite. Urma să continuie povestea cu câteva lungmetraje de televiziune, un fel de episoade speciale, la care se lucrează deja, dar se pare că producătorii s-au răzgândit, după cum a aflat Le Parisien.

„Am început scrierea scenariului pentru sezonul al 11-lea. Va avea șase episoade a câte 52 de minute”, a dezvăluit Anne Holmes, directoarea diviziei de conținut de la France Télévisions.

„Candice Renoir”, sezonul 11: Decor noi, personaje noi

În noul sezon, Candice Renoir se va muta la Marsilia. 

„Ideea a apărut când am început să lucrăm la primul episod special de 90 de minute. Ne-am gândit că schimbarea locației va implica noi relații, noi colegi, noi decoruri. Iar asta însemană un nou potențial”, a mai declarat Anne Holmes.

Cel mai probabil Candice Renoir (Cécile Bois) și Antoine (Raphaël Lenglet) se vor întoarce în noul sezon, dar nu se știe exact ce se va întâmpla cu celelalte personaje ale poveștii. Deocamdată niciun nume nu a fost anunțat, producătorii mulțumindu-se să spună că noua serie de episoade vor fi ocazia perfectă pentru „noi personaje și noi rivalități”.

Unde se vede „Candice Renoir”. Serialul nu e pe Netflix

Sezonul al zecelea al serialului francez debutează vineri, 20 mai, în țara de origine.

La noi, serialul a fost difuzat la TV de AXN. Din păcate, serialul nu este pe nicio platformă de streaming disponibilă din România.

Ce mai face Cécile Bois

Cécile Bois

Între timp, actrița franceză filmează pentru miniseria „Drops of God”, unde filmează alături de Tomohisa Yamashita, Fleur Geffrier și Makiko Watanabe. Este povestea unei femei care descoperă că tatăl ei i-a lăsat moștenire cea mai mare colecție de vinuri din lume, colecție care e revendicată însă și de un japonez.

„The Drops of God” este adaptarea unei manga celebre despre vin, scrisă de Tadashi Agi, pseudonimul echipei formată din frații Yuko și Shin Kibayashi, și ilustrată de Shu Okimoto.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton