Homepage  / Vedete străine

Cannes 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu, din prima seară de festival

Cannes 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu, din prima seară de festival
13

de Cătălina Matei,

Cea de-a 76-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 16 mai, iar în prima seară a evenimentului aparițiile de pe covorul roșu au fost printre cele mai așteptate momente. Vedetele au reușit să atrafă atenția prin ținute spectaculoase, elegante și surprinzătoare, în același timp. Care au fost cele mai reușite outfit-uri?

Pe 16 mai a început Festivalul de Film de la Cannes ediția 2023, iar aparițiile de pe covorul roșu al vedetelor invitate în prima seară a fost unul dintre cele mai așteptate de jurnaliștii prezenți. Și nu au fost dezamăgiți, căci vedetele s-au întrecut în ținute elegante și surprinzătoare, totodată.

Indiferent că vorbim despre rochii croite special pentru anumite actrițe, modele din cele mai recente colecții ori ținute vintage, care au mai fost purtate și la alte evenimente, eleganța a fost reperul outfit-urilor din prima seară de festival.

Iar cele mai multe publicații de modă au desemnat-o pe Elle Fanning „regina” serii. Actrița din serialul „Ecaterina / The Great” difuzat în România de HBO Max, a strălucit într-o superbă creație Alexander McQueen.

Intră în galeria foto și vezi ce ținute spectaculoase au mai defilat pe covorul roșu de la Festivalul de film Cannes 2023!

Foto: Hepta

alessandra-ambrosioIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton