Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cântăreața Ariana Grande s-a logodit

Cântăreața Ariana Grande s-a logodit

de Redactia Tvmania

Ariana Grande (27 de ani) s-a logodit cu Dalton Gomez, iar anunțul a fost făcut de fericitul cuplu pe Instagram, informează people.com. Cântăreața își va lansa azi pe Netflix documentarul „Excuse Me, I Love You”, care o urmărește în timpul turneului mondial de anul trecut. 

Ariana Grande a postat pe Instagram o serie de imagini cu ea și cu logodnicul ei, în care se vede în prim-plan inclusiv inelul cu diamant primit de la viitorul soț. Vedeta și Dalton Gomez se întâlneau de ceva vreme, dar până acum și-au ținut relația departe de ochii publicului. Ei au fost văzuți împreună încă din luna februarie, când publicația online TMZ a publicat o imagine cu ei sărutându-se într-un bar, fiind prima care a anunțat relația lor, iar în martie o sursă a declarat revistei People că cei doi sunt împreună încă din ianuarie. 

Aceasta este prima relație a Arianei Grande de la despărțirea sa, în 2018, de fostul logodnic, Pete Davidson, vedetă a emisiunii „Saturday Night Live”. Până acum însă, Ariana și noul ei logodnic au păstrat discreția. Întâia oară când cântăreața l-a arătat oficial lumii pe Dalton Gomez a fost în videoclipul „Stuck with U” (cea mai recentă colaborare a sa cu Justin Bieber), lansat în luna mai. În videoclip apar prieteni și fani ai celor doi cântăreți, păstrând distanța socială impusă de coronavirus. Printre secvențe există și unele în care Ariana și Dalton apar împreună în premieră, dansând lent și zâmbind larg în timp ce se privesc. 

Tot cei de la People au aflat, de la un apropiat al cuplului, și că Ariana și Dalton își petrec împreună perioada de izolare în casa cântăreței din Los Angeles. Acesta a mai spus că „Ariana a luat foarte în serios măsurile de distanțare și de o bună bucată de vreme stă acasă împreună cu un grup de prieteni. Printre ei se află și Dalton”. 

De ziua logodnicului ei, în august, Ariana i-a scris:

„La mulți ani, ești iubitul meu, prietenul meu cel mai bun și partea cea mai frumoasă a zilelor mele!”. Postările recente ale vedetei pe Instagram au fost însoțite de mesajul „Pentru totdeauna și după aceea”, iar apropiații lor spun că cei doi logodnici sunt cât se poate de fericiți și entuziasmați, iar părinții amândurora sunt, și ei, extrem de încântați. 

Cei doi logodnici au fost felicitați oficial atât de prietena lor Hailey Baldwin (soția lui Justin Bieber), cât și de Scooter Braun, managerul Arianei, care a spus:

„Felicitări acestor două suflete uimitoare! Ari, te iubim și suntem grozav de fericiți pentru tine. Dalton, ești un om norocos!”. Dalton Gomez nu e implicat, precum logodnica sa, în industria muzicală. Născut în sudul Californiei, el este agent imobiliar la o companie de lux din Los Angeles, care încheie tranzacții cu clienți de top. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana Grande își va lansa azi pe Netflix documentarul „Excuse Me, I Love You”, care o urmărește pe scenă, la repetiții și în culise în timpul evenimentului Sweetener World Tour, care a avut loc anul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton