Homepage  / Vedete străine

Cântăreața Lil Bo Weep a murit la vârsta de 22 de ani. „Nu a mai putut lupta”

Cântăreața Lil Bo Weep a murit la vârsta de 22 de ani. „Nu a mai putut lupta”

de Roxana Mirea,

Cântăreața de rap Lil Bo Weep a murit pe 5 martie, iar vestea a fost confirmată pe Facebook de către tatăl ei, Matthew Schofield. Înainte de a înceta din viață, Youtuberiţa și-a folosit platforma online pentru a vorbi despre sănătatea ei mintală.

Cântăreața Lil Bo Weep a murit

Lil Bo Weep a murit sâmbătă, 5 martie, la vârsta de 22 de ani. Vestea a fost confirmată de tatăl ei, pe Facebook.

În acest weekend am pierdut lupta pentru viața fiicei mele împotriva depresiei, traumei, PTSD și dependenței de droguri cu care ne-am luptat de când am primit-o înapoi din America prin repatrierea de urgență”, a scris acesta.

Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Potrivit postării lui Matthew, cântăreața australiană „a luptat din greu împotriva demonilor ei, așa cum am făcut toți cot la cot lângă ea, strângând bucățile rupte din nou și din nou, dar nu a mai putut lupta și am pierdut-o”.

Lil Bo Weep, al cărei nume real era Winona Brooks, a început să își distribuie muzica pe SoundCloud în 2015 și de atunci a strâns peste 36.000 de urmăritori. Ultima ei postare a fost o melodie de un minut și jumătate intitulată „PTSD”, potrivit eonline.com.

Lil Bo Weep suferea din cauza pierderii unui sarcini

În ultima ei postare de pe Instagram, din 2 martie, ea a vorbit cu durere despre pierderea copilului ei.

Am plâns toată ziua. În perioada asta, anul trecut, mi-iam pierdut copilul. Aș vrea să fac ceva în amintirea ei, de preferință să răspândesc niște flori pe o plajă și să-mi petrec ziua doar în doliu”, a spus ea. „Aș aprecia foarte mult dacă cineva care este online ar fi destul de amabil să facă asta pentru mine și cu mine.”

De asemenea, ea a mai scris în descriere că: „Am primit o doză puternică de seroquel pentru a evita orice psihoză de la PTSD (n.r. Tulburarea de stres post-traumatic). Nu numai că mi-am plâns copilul, ci de curând am aflat că fertilitatea mea a fost afectată din cauza tulburării severe de alimentație.”

Fanii deplâng moartea lui Lil Bo Weep, iar tatăl ei a ținută să precizeze că: „În calitate de tată, sunt mândru de ea dincolo de cuvinte pentru că este eroina mea, fiica mea și cea mai bună prietenă pe care o iubesc enorm de mult. Cu universul care și-a dorit încerul înapoi, ea nu mai suferă acum. O mare parte din mine este pierdută în acest moment, dar rog respectuos ca prietenii apropiați să încerce să nu mă sune până nu trec cumva prin asta.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton