Homepage  / Știri

Cârcotaşii au pregătit o “Cronică” de toamnă

Cârcotaşii au pregătit o “Cronică” de toamnă

de Redactia Tvmania

Toamna şi-a intrat în drepturi şi în platoul “Cronicii Cârcotaşilor”. Frunzele uscate s-au aşternut pe jos, murăturile au fost puse în borcane, mustul proaspăt stă la loc de cinste pe pupitru, fructele şi legumele de sezon au fost adunate şi la “Cronică” aduse toate, iar iepuraşii ţopăie nestingheriţi prin decor. Cam aşa arată platoul Cârcotaşilor, gata să-şi primească oaspeţii telespectatori la o nouă ediţie a “Cronicii”.

În premieră naţională, nea Nelu Iliescu o aduce în platoul “Cronicii” pe celebra Alla Pugaciova, să cânte “Arlechino”.

Emisiunea continuă în aceeaşi manieră, “politico-circară”, pentru că Guvernul României este şi el prezent la “Cronicuţă”, gata să ne spună-n versuri măsurile pe care le-a luat.

Miliţică Dragomir ne spune ce părere are despre evoluţia României în preliminariile Campionatului Mondial Brazilia 2014, iar trupa Jukebox ne cântă inmul.

Şi pentru că tocmai a fost ziua Spaniei, ambasadorul spaniol la Bucureşti vine la “Cronică” împreună cu Rosita să transmită un mesaj. Iar Gelu Mititelu, avocat de partaje cu toporul, moşteniri fără defunct şi bătăi casnice cu făcăleţul, ne spune cum îi reprezintă pe cei doi regi Cioabă şi cum a ajuns coroana în mâinile sale.

La finalul ediţiei, Elena Gheorghe cântă “Până dimineaţă”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DYv_buNPKxo[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton