Homepage  / Știri / Televiziune

Cârcotaşii au ales finalistele pentru noua Bebeluşă

Cârcotaşii au ales finalistele pentru noua Bebeluşă

de Redactia Tvmania

Înscrierile pentru postul de nouă Bebeluşă a Cârcotaşilor, de la Prima TV, s-au încheiat. Săptămâna trecută a avut loc cea de-a doua etapă a casting-ului, iar cele 4 finaliste vor fi prezentate în ediţia din 22 mai a emisiunii de la Prima TV.

“Căutăm o nouă Bebeluşă pentru următorul sezon al “Cronicii Cârcotaşilor”. Facem preselecţie pentru că Bebeluşa Cristina urmează să aibă un bebeluş şi nu o să mai poată dansa”, a spus Mihai Găinuşă.

Din cele peste 700 de aspirante la titlu, au fost selectate 25 de semifinaliste, care au dat o proba de dans, sub privirile agere ale juriului, format din Mihai Găinuşă, Bebeluşele Ioana şi Cristina şi… Gogu din Paşcani.

Fiind într-o continuă căutare a partenerei ideale, Gogu a fost invitat de Cârcotaşi să facă parte din juriu, doar, doar şi-o găsi şi el jumătate printre cele 25 de semifinaliste.

“Cu ocazia desfăşurării acestui casting ne-am gândit să-i propunem lui Gogu să ni se alăture în juriu. El îşi caută de foarte mult timp o prietenă şi acum are ocazia să o întâlnească”, a spus zâmbind Mişu Găinuşă.

Emoţionate, aranjate, cu experienţă în dans sau fără, fetele au încercat să convingă juraţii că sunt pregătite să devină Bebeluşe.

Rând pe rând tinerele au dat proba de foc. După ce s-au prezentat, fetele au început să se unduiască pe acordurile celor mai cunoscute hit-uri. Astfel, din cele 25 de semifinaliste s-au ales 4 finaliste, pe care le veţi cunoaşte în ediţia de miercuri, 22 mai, a “Cronicii Cârcotaşilor”, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton