Homepage  / Articole

Cârcotaşii intră în vacanţă săptămâna viitoare

Cârcotaşii intră în vacanţă săptămâna viitoare

de Redactia Tvmania

„Cronica cârcotaşilor” încheie, pe 6 iunie, încă un sezon la Prima TV, un sezon greu care a marcat retragerea lui Şerban Huidu de la pupitrul emisiunii. Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ povestesc pentru „TVmania” care apare pe piaţă luni, 4 iunie, ce planuri de vacanţă au.

Pe 6 iunie, cârcotaşii au ultima ediţie la Prima, în care o au invitată pe fosta gimnastă Andreea Răducanu. „Îi mulţumim Andreei Răducan. Ne propunem să aducem şi în sezonul viitor oameni care au făcut ceva în viaţă. La Binterviu sunt colegele noastre din scenete, talentatele Gabi Marin şi Yanka Lena. La final vine trupa Vunk”, a povestit Mihai Găinuşă.

Mai ales după un sezon greu, care l-a lăsat la pupitrul Cronicuţei fără colegul de un deceniu, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă este gata de vacanţă.

„Ca în fiecare an, plec în Grecia, unde am rude. Am observat că, pe măsură ce Grecia se afundă în recesiune, cu atât e apa mai caldă în Egee. Probabil şi de aia nu mai plouă în Elada. În restul vacanţei, mă găsiţi la Cheia, dau de mâncare la iepuraşii de la pensiunea Găinuşa de Munte”.

Spre deosebire de el, colegul colegul Dezbrăcatu’ încă nu s-a hotărât asupra destinaţiei de vacanţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton