Homepage  / Articole

FOTO:Dan Bittman, subiect şi invitat la Cârcotaşi

FOTO:Dan Bittman, subiect şi invitat la Cârcotaşi

de Redactia Tvmania

Săptămâna trecut l-aţi văzut pe Dan Bittman atât în emisiunea Simonei “Gherle”, cât şi în cea a lui “Mămăruţă”. Potrivit audienţelor, acesta din urmă a înregistrat un rating mai mic, deşi îl avea în direct pe Bittman şi nu înregistrat, aşa cum a fost în cazul anteniştilor. 

Dezbrăcatu’ s-a gândit să-i furnizeze lui “Mămăruţă” câteva ponturi pentru a învinge concurenţa, iar domnul Zbanghiu Teodor, profesor la Facultatea de Halucinaţii Compulsive şi Apariţii Neaşteptate, vine la “Cronică” să ne explice fenomenul dedublării lui Dan Bittman.

Liviu “Zgârciu” ar trebui să ia şi el în calcul ponturile lui Dezbrăcatu’, decât să aducă în emisiunea sa o toaletă ecologică. Nu de alta, dar nu i s-ar mai înfunda teava cu divertisment. Noroc cu Doru Vidanjoru, care excută rapid şi profesionist desfundări şi vidanjări.

De la aşa-zis divertisment, trecem la aşa-zis fotbal. Cârcotaşii au aflat de ce a pierdut Steaua meciul retur cu Chelsea. Călugărul-contabil de la muntele Athos, Panayotis Socotitorul, ne spune în premieră mondială cum a ramas Jiji necalificat, iar Papa Francisc vine în platoul emisiunii să le dea o lecţie snobilor de pe la noi.

Şi domnul Prigoană le face o vizită Cârcotaşilor, în care le mărturiseşte de ce s-a refugiat acasă la Mirabela Dauer. Se pare că cei doi au în comun preferinţele culinare.

De la mâncărică, trecem la “beuturică”. Specialistă în domeniul băuturilor, doamna Tăntzica ne lămureşte la “Cronică” ce se întâmplă cu criza laptelui, iar Gogu din Paşcani vine să-şi promoveze noua afacere. Şi-a deschis atelier de găurit urechile şi are pentru Mişu o ofertă de neferuzat. S-a oferit să-l găurească gratis cu… bormaşina.

Dacă se va lăsa Găinuşă pe mâinile lui Gogu, aflaţi urmărind “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 20 martie), de la ora 20:30, la Prima TV.

Şi tot atunci Horia Brenciu şi Julie Mayaya dau “Binterviu”, iar Dan Bittman şi trupa Holograf ne cântă piesa “Dacă noi ne iubim”.

[imagebrowser id=1197]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton