Homepage  / Articole

Cârcotașii se întorc diseară pe micile ecrane

Cârcotașii se întorc diseară pe micile ecrane

de Redactia Tvmania

De astăzi, din 14 septembrie, Șerban Huidu, Mihai Găinușă și întregul lor alai de cavaleri și domnițe se întorc la „Cronica Cârcotașilor” și pornesc turnirul la Prima TV, în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Pentru filmarea promo-urilor de lansare a noului sezon al “Cronicii”, Cârcotașii de la Prima au îmbrăcat haine medievale și s-au întors în timp.

Până la începerea noului sezon, Mihai Găinușă și Oana Ioniță s-au duelat pe viață și pe moarte. După ce un sezon întreg s-au duelat în dialoguri, Mihai Găinușă și Oana Ioniță au ajuns la cuțite, sau mai bine zis la… săbii.

Luând chipul unei domnițe sexy, Corupția, personajul interpretat de Oana amenință Curtea Domnească. Regele Mihai Găinușă nu se lasă vrăjit de frumusețea fetei și își apără cu orice preț castelul. Între cei doi începe o luptă pe viață și pe moarte, din care numai unul va ieși învingător.

Mistrețu a filmat cu un cui în talpă

Dacă Mișu și Oana s-au bătut în săbii, nici restul echipei nu poate spune că s-a delectat la filmări. Cum arta cere sacrificii, iar hainele groase și soarele arzător nu prea fac casa bună împreună, Cârcotașii au cam avut de pătimit în straiele acelor vremuri.

“Costumele au fost impozante, dar având în vedere căldura de afară, mi s-au părut infernale. Nu știu cum rezistau boierii la vremea respectivă în ele”, spune Mistrețu’, care nu a avut de pătimit doar la capitolul vestimentar, ci și cu încălțămintea.

Cizmele pe care Tavi a fost nevoit să le poarte nu au fost deloc comode. Ba dimpotrivă, având în vedere că una dintre ele a avut un cui în talpă, care nu s-a lăsat scos. Cu toate astea, Mistrețu’ a rezistat eroic în perechea de încălțări medievale până la finalul zilei.

“Am avut niște cizme care m-au înțepat foarte tare în talpă, dar pentru că au dat bine la cadru, am strâns din dinți și le-am purtat”, mărturisește Mistrețu’, pe care îl puteți urmări la “Cronica Cârcotașilor”, din 14 septembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

[imagebrowser id=282]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton