Homepage  / Galerie foto

Cârcotaşul Alex Bogdan este “megafericit” alături de Ioana Petric

Cârcotaşul Alex Bogdan este  “megafericit” alături de Ioana Petric

de Redactia Tvmania

Jumătatea masculină de la pupitrul emisiunii difuzate la Prima TV este “megafericit” pentru că a ajuns “în această nebunie”.

Alex Bogdan Ioana Petric (1)

Ioana Petric este marea descoperire a lui Alex Bogdan în anul 2014, an care i-a adus pe cei doi la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor. Deşi a întâlnit-o cu mult înainte de castingul pentru noul sezon, actorul susţine că noul său statut în emisiune i-a oferit prilejul de a o cunoaşte cu adevărat pe “fermecoasa” roşcată.

Alex Bogdan Ioana Petric (2)

“Mă simt excelent cu ea, acolo la pupitru, şi sunt megafericit că suntem împreună în nebunia asta.De altfel, momentele mele preferate din Cronică sunt cele în care prezint împreună cu Ioana”, a spus Alex Bogdan la Adevărul Live, invitat, împreună cu partenera de emisiune, la o discuţie liberă despre noua Cronică.

Actorul are şi planuri pentru viitorul nu foarte îndepărtat: “Vreau să fac un copil cu ea, are casă, are job, are maşină”.

Cronica Carcotasilor sursa facebook (2)

Ajunsă în echipa Cârcotaşilor în urmă cu şapte ani, Ioana crede că succesul noii formule stă în naturaleţe şi nu în copierea precedenţilor prezentatori:

“Nu vrem să fim în locul altora. Alex este exploziv, eu sunt mai temperată, dar amândoi suntem pusi pe şotii şi pe cârcoteală. Cred că am găsit formula perfectă”.

Cronica Carcotasilor sursa facebook (1)

Sezonul cu numărul 30 al Cronicii Cârcotaşilor are, pe lângă cei doi noi prezentatori, şi câteva rubrici fresh. În “România pitorească“ sunt prezentate locuri şi fapte mai puţin obişnuite, iar filmele celebre sunt adaptate la realităţile cotidiene în “Cine m-a parodiat”. De asemenea, în emisiune şi-a făcut loc şi “Ambanovici & Nambanovici”, jurnalul în imagini al unui oligarh şi al valetului său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton