Homepage  / Vedete româneşti

Care a fost cel mai fericit moment din viața Gabrielei Prisăcariu. Ce a povestit soția lui Dani Oțil

Care a fost cel mai fericit moment din viața Gabrielei Prisăcariu. Ce a povestit soția lui Dani Oțil
9

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trec prin clipe unice și pline de fericire de când fiul lor, Luca Tiago, a venit pe lume. Recent, soția prezentatorului de la Antena 1 a dezvăluit care a fost cel mai fericit moment din viața ei. Ce a povestit Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale.

Gabriela Prisăcariu, despre cel mai fericit moment din viața ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți anul acesta și de atunci, fiul lor, Luca Tiago, le înseninează fiecare zi din viața lor. Cei doi și-au luat rolul de părinți în serios și au grijă ca fiul lor să aibă parte nu doar de o îngrijire corespunzătoare, dar și de toată dragostea din lume.

Recent, Gabriela Prisăcariu și-a deschis sufletul pe rețelele sociale și le-a mărturisit internauților care a fost cel mai fericit moment din viața ei. Nu, nu este vorba de ziua în care ea și Dani Oțil s-au căsătorit. Cel mai fericit moment din viața Gabrielei are legătură cu micuțul ei.

Cel mai fericit moment din viata mea a fost atunci cand mi-a fost pus bebelusul la san si am putut sa-l imbratisez, sa-l miros, sa-l pup!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani-Otil-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce a spus Dani Oțil în legătură cu fiul lui

Ne-am obișnuit cu stilul glumeț al lui Dani Oțil. De când a devenit tată, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are un nou prilej de a face diverse glume sau de a fi ironic în unele cazuri. Chiar dacă amândoi au simțul umorului dezvoltat și fac diverse afirmații la televizor sau pe rețelele sociale, asta nu înseamnă că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu sunt doi părinți dedicați, care își iubesc fiul nespus de mult. Totuși, chiar și așa, de ce să nu ne și amuzăm din când în când, iar glumele sunt specialitatea lui Dani.

Acesta a dezvăluit ce planurile mărețe are în legătură cu fiul lui, amuzând astfel pe toată lumea din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton