Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Care a fost primul job al lui Dan Negru. „Eram praf. Nu mă pricepeam la nimic”

Care a fost primul job al lui Dan Negru. „Eram praf. Nu mă pricepeam la nimic”

de Redactia Tvmania

Dan Negru, unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune și radio de la noi, nu a fost din totdeauna angajat în presă. Recent, vedeta de la Antena 1 a recunoscut că, înainte să își urmeze visul de a face carieră în mass-media, a avut un job la care nu s-a descurcat mai deloc.

De curând, în cadrul unei emisiuni, Dan Negru a dezvăluit că primul său loc de muncă a fost la Spitalul „Victor Babeș”, acolo unde a ocupat un post de contabil, scrie libertatea.ro.

„La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate.

Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic.”, a declarat Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 1 – care a ajuns să câștige zeci de mii de euro pe an – a mărturisit că următorul său job a fost la un post de radio din Timișoara.

„Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune. Țin minte că am filmat cu Vali Sterian și fuma foarte mult. Decorul meu era mic la TVR, iar într-o pauză a venit producătorul să-l roage să nu mai fumeze că nu se vedea nimic la cameră”, a mai spus Dan Negru.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton