Homepage  / Cinema

Care credeți că e filmul de care e mândru Daniel Radcliffe?

Care credeți că e filmul de care e mândru Daniel Radcliffe?

de Redactia Tvmania

Invitat la un talkshow american, Daniel Radcliffe, cel care l-a interpretat pe Harry Potter, a dezvăluit care este filmul în care a jucat de care este cel mai mândru până acum...

daniel-radcliffe

Toată lumea îl cunoaște pe Daniel Radcliffe pentru rolul său din saga „Harry Potter”, în care a jucat de pe vremea când avea numai 12 ani. De-atunci până acum, actorul britanic a mai putut fi văzut în „Femeia în negru” (2012), „Ce-ar fi dacă?” (2013), „Coarne” (2013), „Now You See Me: Jaful perfect 2” (2016) și chiar și-a încercatul talentul pe scenă, unde nu a ezitat să se dezbrace (în „Equus”).

Invitat la „The Graham Norton Show”, actorul a mărturisit de care dintre toate filmele sale este cel mai mândru, iar acesta este… „Swiss Army Man” (2016), în care actorul joacă rolul unui cadavru pe nume Manny.

În „Swiss Army Man”, Hank (interpretat de Paul Dano) este un naufragiat pe o insulă pustie care descoperă un cadavru, Manny, pe care îl scoate din apă și-l ține aproape pentru a avea cu cine să stea de vorbă, pentru a nu se simți singur și pentru a-și recăpăta pofta de viață.

Este filmul de care sunt cel mai mândru”, i-a spus Radcliffe lui Graham Norton în timpul emisiunii. „E amuzant, ciudat, bizar, dar este și foarte frumos. E cu adevărat original, nu seamănă cu niciun alt film. E profund și într-adevăr extraordinar”.

„Swiss Army Man” (2016), scris și regizat de Dan Kwan și Daniel Scheinert, nu a ajuns deocamdată pe ecranele noastre.

Urmărește trailer-ul aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yrK1f4TsQfM[/youtube]

Te-ar putea interesa și:

1. Daniel Radcliffe vrea să joace şi să moară în „Urzeala tronurilor”

2. Daniel Radcliffe a pus deoparte 60 de milioane £

3. Daniel Radcliffe n-a mai consumat alcool de doi ani

4. Universul Harry Potter continuă să crească!

5. “Harry Potter și copilul blestemat” apare la Editura Arthur

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton