Homepage  / Vedete româneşti

Care e relația dintre Mihai Sturzu și ceilalți membri ai trupei Hi-Q. „Nu cred că ne vom reuni vreodată”

Care e relația dintre Mihai Sturzu și ceilalți membri ai trupei Hi-Q. „Nu cred că ne vom reuni vreodată”
7

de Roxana Mirea,

Hi-Q a fost un grup pop românesc, care făcea furori în urmă cu 20 de ani. Fondată în anul 1996, în Brașov, trupa a fost formată din Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea. După ce grupul s-a destrămat, cei trei au luat-o pe drumuri diferit. Mihai Sturzu a vorbit despre cum se înțelege în prezent cu foștii colegi de trupă.

Mihai Sturzu simte lipsa vremurilor în care cânta în trupa Hi-Q

Mihai Sturzu, care a devenit pilot de avion, își aduce aminte cu nostalgie de vremurile când trupa HI-Q, din care au făcut parte el, Dana Nălbaru și Florin Grozea, se bucura de un mare succes. Cei trei se cunosc încă de pe vremea când erau la grădiniță și au rămas prieteni de atunci. Chiar dacă, după ce s-a destrămat trupa, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea au luat-o pe drumuri diferite, aceștia au rămas în relații bune.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Mihai Sturzu a declarat că simte lipsa vremurilor când urca frecvent pe scenă, la concerte.

Îmi este super dor de muzică, de concerte, de atmosfera din trupă. Totuși, nu cred că ne vom reuni vreodată. Pentru noi, Hi-Q era principala activitate, eram implicați trup și suflet în ceea ce făceam. Astăzi, lucrul acesta nu mai este posibil și probabil că nu ne-ar mai ieși la fel. Dar, știi cum e… never say never!”, a declarat el, pentru sursa menționată anterior.

41830013_10155425503246567_5727367665496883200_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se înțelege Mihai Sturzu cu membrii trupei HI-Q

Mihai Sturzu a vorbit și despre cum se înțelege cu foștii colegi de trupă, Dana Nălbaru și Florin Grozea. Acesta a declarat că se înțeleg în continuare foarte bine și că păstrează legătura.

Păstrez legătura cu Dana, iar cu Florin, evident că vorbesc des. Suntem prieteni încă din grădiniță”, a declarat Mihai Sturzu.

Acesta a mai dezvăluit că nu este ușor să devii celebru la 19 ani și a spus că familia și prietenii l-au ajutat mult să rămână cu picioarele pe pământ.

„Nu e ușor să devii super celebru la 19 ani. Îmi aduc aminte, în condițiile de atunci, e drept, în care existau doar trei televiziuni naționale, noi am avut vârful de audiență 51% share și mereu peste 30% rating. Practic, într-o săptămână, am ajuns de la niște puști din Brașov la super vedete în toată țara.

Marele nostru noroc să rămânem întregi la cap a fost reprezentat de familiile și prietenii noștri din Brașov. Pentru mine, recunosc, acestea au fost ancorele care m-au ținut cu picioarele pe pământ. Și, în plus, relația foarte bună, de respect, pe care o aveam între noi, în trupă. Eram niște tocilari, de fapt. Nu fumam, nu ne îmbătam, nu ne drogam. Nimic. Chiar plictisitori”, a mai povestit el pentru revista VIVA!.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton