Homepage  / Vedete / Vedete străine

Care e serialul Netflix la care prințul Harry recunoaște că se uită. „Da, chiar verific dacă scenariul e corect”

Care e serialul Netflix la care prințul Harry recunoaște că se uită. „Da, chiar verific dacă scenariul e corect”

de Andra Stana,

Prințul Harry a recunoscut că se uită la unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix. Ducele de Sussex a recunoscut de asemenea că are grijă chiar să „verifice faptele” prezentate în renumita producție.

Într-un interviu pentru „The Late Show with Stephen Colbert”, care a fost difuzat marți, ducele de Sussex a adus în discuție serialul „The Crown”/„Coroana”, scrie pagesix.com.

„Da, am urmărit o parte din The Crown”, a dezvăluit prințul de 38 de ani, înainte ca jurnalistul să îl întrebe dacă a urmărit vreunul dintre episoadele recente. „Chestiile mai vechi și cele mai recente”, a precizat Harry.

Ducele de Sussex a fost apoi întrebat dacă a făcut vreo „verificare a faptelor” în timp ce urmărea serialul. „Da, de fapt, chiar fac asta”, a dezvăluit soțul lui Meghan Markle. „Ceea ce, apropo, este un alt motiv pentru care este atât de important ca istoria să fie respectată”.

Harry a recunoscut că preferă să urmărească serialul Netflix decât să citească știri despre el și soția sa, Meghan Markle.

Cel mai recent sezon din „The Crown” s-a concentrat în jurul tumultoasei căsnicii – și a divorțului – părinților săi, Diana Spencer (interpretată de Elizabeth Debicki) și actualul monarh Charles (Dominic West).

„Este o poveste, ceva fictiv, dar se bazează vag pe adevăr”, a spus Harry despre serial. „Îți dă o idee aproximativă despre ce înseamnă presiunile de a pune datoria și serviciul mai presus de familie și de orice altceva – ce poate rezulta din asta”.

„Mă simt mult mai confortabil să mă uit la „The Crown” decât să văd poveștile scrise despre familia mea, soția mea sau despre mine”, a continuat el. „Aceasta este, evident, ficțiune – luați-o cum vreți -, dar acest lucru este raportat ca un fapt, deoarece se presupune că este o știre. Am o problemă reală cu asta”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton