Homepage  / Vedete româneşti

Care este acum numele lui Nicole Cherry, după cununia civilă. „Era un musai, nu puteam să trișez”

Care este acum numele lui Nicole Cherry, după cununia civilă. „Era un musai, nu puteam să trișez”
8

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu parneterul ei, Florin Popa, în urmă cu o lună. Tot în acea zi, a avut loc și botezul fiicei lor, Anastasia. Multe colege de scenă de-ale lui Nicole Cherry aleg să își păstreze numele după căsătorie, însă ea s-a decis să ia numele soțului ei. Iată care este acum numele din buletin al lui Nicole Cherry.

De ce Nicole Cherry a luat numele soțului după cununia civilă

Nicole Cherry și Florin Popa s-au căsătorit civil în urmă cu o lună, în aceeași zi în care a avut loc și botezul fiicei lor, Anastasia. Artista a dezvăluit că a devenit oficial „doamna Popa” la câteva zile după ce a semnat certificatul de căsătorie. Numele real al lui Nicole Cherry, înainte de cununia civilă, era Nicoleta Janina Ghinea. Având în vedere că ea nu este cunoscută după numele din buletin, ci după cel de scenă, Nicole a ales să ia numele de familie al lui Florin.

Am luat numele soțului ca să fie totul în regulă. Din câte am înțeles dacă depășești termenul acela de după căsătorie, primești amendă. Deci era un musai, nu puteam să trișez. Oricum, la mine nu conta, nu aveam de ce să păstrez numele pentru că numele meu de scenă nu are legătură cu numele real, ca să zic așa. Tocmai de aceea am zis să luăm numele lui. Așa e frumos”, a povestit Nicole pentru EGO.ro.

Care-este-acum-numele-lui-Nicole-Cherry-dupa-cununia-civila.-„Era-un-musai-nu-puteam-sa-trisez-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu cine seamănă fiica lui Nicole Cherry

Înainte să nască, Nicole Cherry declara că își dorește ca fiica ei să îi moștenească doar culoarea ochilor. Artista își dorea ca Anastasia să semene cu Florin Popa pentru a încheia epoca lui George Ghinea, tatăl ei, despre care spune mereu că toți copiii din familie îi seamănă. Totuși, ea spune că taberele sunt împărțite și că mulți îi spun că micuța seamănă cu Florin, dar alții sunt convinși că seamănă cu tatăl ei.

Sunt tabere împărțite, tabăra în care mi se spune foarte des că seamănă cu Florin, și tabăra în care mi se spune că seamănă cu tatăl meu, că e leită tatăl meu. Acum nu știu. Poate asemănarea asta cu tatăl meu este și datorită ochilor, pentru că are ochii verzi și Doamne ajută că îi are așa, pentru că sincer îți spun că m-am rugat să fie așa. În rest, mi se pare că și forma feței și trăsăturilor, că duce mai mult spre Florin. Oricum, clar, cel mai sigur o să știm peste câțiva ani, pentru că oricum copiii se schimbă. Ce pot să spun este clar nu mai este același copil pe care eu l-am născut în urmă cu 6 luni și jumătate. S-a schimbat foarte, foarte mult. (…)

Ca și caracter pot să spun că îmi seamănă foarte tare. După ceva timp de stat împreună pot spune asta. Dar e un motiv de bucurie că până la urmă eu mi-am dorit să fie Săgetător, eu mi-am dorit să fie ca mine. Aș putea să mă întreb acum ce o fi fost în capul meu, dar e prea târziu acum, așa că o să o luăm ca atare și o să ne bucurăm că este ambițioasă și cu siguranță o să facă ce vrea în viața asta”, a declarat artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton