Homepage  / Vedete străine

Care este acum relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet. „Petrec o parte din sărbători împreună”

Care este acum relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet. „Petrec o parte din sărbători împreună”
7

de Roxana Mirea,

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de relație și cinci de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, cărora se dedică atât cât pot de bine. Acum, s-a aflat care este relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet, după ce au pus punct relației lor. Și-au făcut și planuri de sărbători împreună.

Jason Momoa și Lisa Bonet „petrec o parte din sărbători împreună”

Jason Momoa și Lisa Bonet au rămas prieteni după despărțire. O sursă a declarat pentru People că Momoa, în vârstă de 43 de ani, și Bonet, în vârstă de 55 de ani, „au rămas apropiați” de când și-au anunțat despărțirea, în ianuarie anul trecut.

Sunt prieteni”, spune sursa. „Își petrec timpul împreună atunci când Jason este în Los Angeles. Jason este îndemânatic și adesea făcea lucruri prin casă atunci când locuiau împreună.”

El o ajută și acum pe Lisa”, continuă sursa, adăugând că fostul cuplu „își petrece o parte din sărbători împreună cu copiii”.

Momoa și Bonet, care s-au cunoscut în 2005 și s-au căsătorit în octombrie 2017, au doi copii împreună: pe Lola, în vârstă de 15 ani, și pe Nakoa-Wolf, în vârstă de 13 ani.

Luni, actorul din „Aquaman” a fost văzut pregătindu-se pentru sărbători, în timp ce și-a încărcat camionul cu un brad de Crăciun pe care l-a livrat la casa Lisei Bonet din Malibu, California. Deși s-au despărțit după 16 ani de relație și cinci de căsnicie, Jason Momoa și Lisa Bonet au rămas prieteni.

Jason Momoa, gest șocant la TV. Starul din „Aquaman” s-a dezbrăcat în direct. „Asta port în fiecare zi, tot timpul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În ianuarie, ei au spus într-o declarație comună: „Cu toții am simțit schimbările acestor vremuri de transformare. Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… simțind și crescând din schimbările seismice care au loc.

Împărtășim știrile familiei noastre potrivit cărora noi doi ne despărțim în căsătorie. Împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este o știre, ci pentru a ne continua viața cu demnitate și onestitate.

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton