Homepage  / Vedete româneşti

Care este boala de care suferă Lidia Buble. „În unele seri, e chinuitor”

Care este boala de care suferă Lidia Buble. „În unele seri, e chinuitor”
6

de Roxana Mirea,

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și se bucură de un număr impresionant de fani. Cântăreața este deschisă atunci când vine vorba de viața ei și nu ezită să povestească lucruri despre ea. De data aceasta, Lidia Buble a spus că suferă de o boală, care o chinuie, în mod special, noaptea.

De ce boală suferă Lidia Buble

Lidia Buble a mărturisit în urmă cu ceva timp că suferă de o boală destul de rar întâlnită. Artista a spus că se confruntă cu nicrofobia, care se declanșează în timpul nopții. Nictofobia este boala care îți dă senazația de frica de întuneric. Lidia Buble a spus că se confruntă cu insomnii de ani de zile și a mărturisit că, în unele serie, este de-a dreptul chinuitor.

Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Nictofobia este o afecțiune medicală și se manifestă prin frica de întuneric. Această afecțiune se manifestă prin simptome la nivel fizic, precum probleme ale respirației, ritm cardiac slăbit, dureri de cap și transpirație. De asemenea, se manifestă și prin simptome la nivel emoțional precum anxietate, atacuri de panică, depresie, pierderea cunoștinței etc. Nictofobia se poate trata cu ajutorul unui specialist.

de-ce-boala-sufera-lidia-buble-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mi-am învins fricile”

Lidia Buble a fost concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show difuzat de Pro TV. Recent, ea a fost eliminată și a împărtășit cu fanii ei un mesaj despre experiența trăită în jungla din Republica Dominicană.

TANC DE NEÎNVINS! Așa sunt și mă simt, după întreaga experiență de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea, mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oameni buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc, mai recunoscătoare de pita de pe masă, cartofii prăjiți și toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscătoare de dragostea și sprijinul familiei și celor apropiați…mai schimbată că oricând. ÎN BINE, ÎN TOT CE EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA ȘI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am învins fricile, fobiile și am avut curaj să-mi spun, mereu: „Luptă, Florica, luptă până-n pânzele albe, o viață ai!”.

Cu dor și nerăbdare, să îmi revăd părinții, surorile, nepoții, pe cei dragi, plec din această aventură care m-a schimbat complet. Și cu poftă nebună de mâncare normală și MULTĂĂĂĂ!!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton