Homepage  / Vedete / Vedete străine

Care este cea mai mare ambiție a lui Meghan Markle. Ies la iveală detalii neașteptate!

Care este cea mai mare ambiție a lui Meghan Markle. Ies la iveală detalii neașteptate!

de Redactia Tvmania

Meghan Markle va folosi atenția primită în urma interviului său cu Oprah pentru a-și lansa o carieră politică care ar putea să o ducă până la Casa Albă, dacă zvonurile care circulă în jurul Westminster săptămâna trecută se dovedesc a fi corecte.

Presa din America și Marea Britanie susține că Markle deja ar lucra cu democrații seniori în vederea construirii unei campanii și a formării de echipe pentru a porni spre Casa Albă. Ea a lucrat în mod deschis în rețea între democrații în vârstă pentru a ajuta la construirea echipelor de strângere de fonduri și a unei campanii pentru Casa Albă, potrivit unui politician britanic care a fost în funcția fostului prim-ministru britanic Tony Blair și are legături strânse cu Washingtonul.

Ducesa de Sussex le-a spus anterior prietenilor despre ambițiile sale politice – și acum speră ca interviul ei de succes Oprah Winfrey să consolideze sprijinul în SUA, au declarat surse pentru ziarul Mail on Sunday.

Se crede că Markle, în vârstă de 39 de ani, țintește spre campania din 2024 dacă președintele Biden, care va avea 82 de ani, decide să nu mai candideze pentru un al doilea mandat, a spus sursa. Dacă ar avea succes, ar putea deveni prima femeie președinte din Statele Unite.

Biograful și prietenul ei, Omid Scobie, a mai susținut anterior că fosta actriță „are ochii ațintiți asupra președinției SUA”.

„Meghan este întruchiparea visului american. Într-o zi s-ar putea să o vedem pe Meghan devenind președinte ”, a declarat anterior un documentar autorul cărții„ Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family ”.

Un alt prieten a povestit, de asemenea, pentru Vanity Fair anul trecut că ducesa „ar lua în considerare în mod serios să candideze la funcția de președinte”.

„Unul dintre motivele pentru care a fost atât de dornică să nu renunțe la cetățenia americană a fost faptul  că ar putea avea oportunitatea de a intra în politică”, a spus o prietenă de-a lui Meghan.

O altă biografă a insistat anterior că ducesa nu are „pielea unui rinocer pentru a candida la funcție”, sensibilitatea ei la critici fiind evidențiată și mai mult în timpul interviului ei cu Oprah.

„Aș spune categoric că nu are nicio șansă să candideze vreodată la funcția de președinte. Va fi mâncată”, a declarat Andrew Morton, autorul cărții„ Meghan: A Hollywood Princess ”, pentru Vanity Fair anul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton