Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Care este cea mai mare realizare a Andreei Marin: „E sufletul vieții mele”

INTERVIUL ALTFEL. Care este cea mai mare realizare a Andreei Marin: „E sufletul vieții mele”

de Redactia Tvmania

Andreea Marin (40 de ani) se uită doar o dată pe săptămână la televizor – fără a pune la socoteală desenele animate la care mai trage cu ochiul când se uită fiica sa, Violeta.

 Andreea Marin

Săptămâna asta te-a uimit la TV… Intriga unui serial foarte bun pe care îl urmăresc pe un post străin, de altfel doar o singură dată pe săptămână mă uit la TV special pentru asta.

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… o să râdeți, dar nu-mi aduc aminte! Efectiv nu mă uit la televizor de mult timp și vă spun asta fără ipocrizie. Din când în când, sunt de partea cealaltă a micului ecran ca invitat pentru subiecte care mă interesează profesional. În rest, viața mea s-a schimbat radical din acest punct de vedere, mult in bine. De când televiziunea înseamnă mult mai mult zgomot care-ți crește doza de stres decât programe de calitate, am ales să ne trăim timpul liber altfel: mergem des la cinema sau luăm filme și le urmărim acasă. În rest, petrecem foarte mult timp în natură, cu cei dragi, făcând sport, citind, călătorind.

 

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… Henry Dragomonstrul de pe Disney Junior, pentru că… e un aventurier simpatic și pentru că, la capitolul personaje trăsnite, nu am multe alegeri posibile, întrucat nu mă mai uit la televizor decât accidental, dar de desenele fiicei mele nu pot scăpa. 🙂

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… un desen animat modern (le iubesc pe cele realizate în stil clasic) din care nu am înțeles nimic, însă copilul meu și nepoțeii m-au făcut să mă rusinez că m-am pripit cu judecata, mulțumindu-mi la final pentru desenul “cel mai tare!”. E clar, eram obosită. 🙂

 

Plăcerea ta vinovată la TV este… un serial excelent, foarte bine realizat, pe un post de televiziune străin. De altfel, singura mea opțiune la TV, o dată pe săptămână.

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… sensibilitatea umană.

 

Cel mai mult îi respecţi în TV pe… cei care nu au făcut compromisuri legate de calitate, pentru că… vremurile s-au schimbat.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… telefonul, dar nu există nu se poate. Dacă vreau cu adevărat, renunț, așa cum s-a întâmplat cu televizorul.

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… un sacou, pentru a avea ceva nou de îmbrăcat pe micul ecran. Era un lux pentru mine la vremea aceea, chiar dacă nu era un sacou scump, dar am înțeles că trebuie să îmi respect telespectatorii, oricât de puțini erau ei la început.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… grădinărit.

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? Domnului Victor Rebengiuc sau doamnei Oana Pellea.

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… am dat share astăzi pe Facebook unei fotografii simpatice cu o broscuță întinsă cu burta în sus: „Mă întreb… Noi, ăștia leneșii… Mergem în Rai sau vine cineva după noi?”

 

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în…la cofetăria Tosca din Romanul natal, unde savuram o înghețată delicioasă sau o indiană, prajitură pe care n-am mai găsit-o la fel de bună în altă parte.

 

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… matematică.

 

Profesorul tău preferat a fost… sau mai bine nu vă spun, vreau să rămână o iubire platonică nedestăinuită, sunt o fire mai romantică :).

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… tânjit să ies din pielea elevei tunsă scurt, băiețește, pentru a fi mai feminină, aveau impresia că tunsoarea e cu atât mai bună cu cât e mai comodă. Dar m-am răzbunat la liceu :).

 

Porecla ta în adolescenţă era… Deuța (de la Andreuța, fără „r”-ul pe care sora mea, autoarea alintului, nu-l putea pronunța la acea vreme).

 

Locul tău preferat din Bucureşti este…acasă , pentru că… simt ca nu sunt în București :).

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? Chiar acum, când v-am raspuns la întrebarea anterioară, care e pe jumătate glumă. 🙂

 

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… Africa, oglindit în Oceanul Indian.

 

Ce te ţine treaz(ă) noaptea? Copilul, care doarme în reprize. Își mai verifică mama din când în când. 🙂

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… construi ceva durabil pentru cei care merită ceva ce nu-și pot permite.

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… să zâmbesc. A venit natural.

 

Eşti cel mai mândră/mândru de… fiica mea. E sufletul și realizarea vieții mele.

 

Viaţa e prea scurtă ca să nu… iubești.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… ”Cartea de la San Michele”, de Axel Munthe. Și mi-aș fi dorit să și trăiesc povestea lui.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton