Homepage  / Vedete străine

Care este cea mai mare teamă a lui Nicole Kidman. „Devine tot mai intensă”

Care este cea mai mare teamă a lui Nicole Kidman. „Devine tot mai intensă”
12

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, a mărturisit, într-un interviu recent, care este teama ei cea mai mare. În mod neașteptat, celebra actriță a spus că încă suferă de frica de scenă, iar sentimentul este și mai pregnant pe măsură ce înaintează în vârstă. Ce a declarat Nicole Kidman despre frica ei de scenă.

Nicole Kidman, despre cea mai mare teamă a ei

Nicole Kidman a jucat în „The Blue Room”, pe Broadway, în anii ’90, și în „Photograph 51”, pe West End din Londra, în 2015. Totuși, teama de scenă nu a dispărut. Ba din contră, actrița spune că acest sentiment s-a intensificat odată cu trecerea anilor.

Aproape că am avut un atac de cord jucând în piesa aceea. Frica de scenă devine tot mai intensă pe măsură ce îmbătrânești. Toată lumea mi-a spus că va fi mai puțin înfricoșător odată cu trecerea timpului. Dar nu a fost cazul meu”, a declarat Nicole Kidman, potrivit filmnow.ro.

Pe lângă faptul că are o carieră de succes, Nicole Kidman este și o mamă devotată. Ea are două fete, Sunday (13 ani) și Faith (10 ani), cu muzicianul Keith Urban, precum și doi copii, Isabella (29 de ani) și Connor (26 de ani), pe care i-a adoptat cu fostul ei soț Tom Cruise. Actrița preferă să petreacă timp în Nashville, Tennessee, cu fiicele ei mici decât să se confrunte cu stresul unui spectacol live.

Am această dorință uriașă să fiu acolo pentru copiii mei. Nu vreau să ratez orele lor de culcare. Ora de culcare este atât de importantă pentru mine. Noi vorbim. Încercăm să avem o consecvență. Vreau să le spun cât mai des „sunt aici și te iubesc și asta nu se va schimba niciodată”. Este vorba de un echilibru constant”, a povestit ea pentru DuJour.

‘Being the Ricardos’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nicole Kidman: „M-aș simți atât de nesigură”

Pe de altă parte, Nicole Kidman a spus că nu are vocea potrivită pentru a juca într-un musical de pe Broadway. Pe lângă faptul că a susținut că vocea ei nu este destul de puternică, ea a mai spus că s-ar simți și nesigură.

Nu cred că vocea mea este suficient de puternică. Nu, nu este suficient de puternică. Adică, e Broadway … De asemenea, m-aș simți atât de nesigură. Vreau să merg să văd show-uri pe Broadway. Îmi place să merg pe Broadway. Abia aștept să-l văd pe Hugh Jackman. „The Music Man”, venim! Dar nu. Nu mă simt suficient de puternică sau suficient de sigură pe mine pentru a cânta pe Broadway”, a mai povestit celebra actriță.

Nicole Kidman a dezvăluit că s-a confruntat cu depresie imediat după divorțul de fostul soț, Tom Cruise, atunci când interpreta rolul Virginia Woolf. Actrița a declarat că nu se simțea deloc bine în propria ei piele.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton