Homepage  / Vedete străine

Care este cel mai mare regret al Madonnei. „Am vrut să mă sinucid”

Care este cel mai mare regret al Madonnei. „Am vrut să mă sinucid”

de Roxana Mirea,

Madonna a fost prezentă în ediția de joi a emisiunii „Tonight show”, prezentată de Jimmy Fallon. În acest context, celebra artistă a dezvăluit care este unul dintre cele mai mari regrete ale ei. Acesteia i s-a oferit o oportunitate, la un moment dat, pe care a refuzat-o. Ei bine, dacă ar putea da timpul înapoi, Madonna ar lua cu totul altă decizie.

Madonna, despre unul dintre cele mai mari regrete ale ei

Madonna a fost invitată în emisiunea „Tonight show”, prezentată de Jimmy Fallon. Gazda emisiunii a întrebat-o pe celebra artistă despre zvonurile în legătură cu filmele în care ea ar fi refuzat să joace. S-a speculat că Madonna ar fi refuzat s-o interpreteze pe Catwoman din „Batman Returns” sau pe Nomi Malone din „Showgirls”.

Madonna a declarat că nu regretă faptul că a refuzat rolul din „Showgirls”, însă regretă că a refuzat să o interpreteze pe Catwoman. Însă, nu acesta este regretul ei cel mai mare.

Madonna a luat prin surpridere pe toată lumea când a dezvăluit că: „De asemenea, am refuzat rolul din „The Matrix”. Îți vine să crezi? Am vrut să mă sinucid.”

Madonna nu a dezvăluit despre ce personaj este vorba, însă Trinity a fost singurul rol principal feminin din „The Matrix”. Trinity a fost interpretată de Carrie-Anne Moss. Faptul că a refuzat acel rol rămâne unul dintre cele mai mari regrete ale Madonnei.

Este unul dintre cele mai bune filme care s-au făcut vreodată. O mică parte din mine regretă doar acel moment din viața mea”, a mai spus artista.

Și-a ridicat fusta în emisiunea lui Jimmy Fallon

În cadrul aceleiași emisiuni, Madonna a luat prin surprindere pe toată lumea și și-a ridicat fusta în fața camerelor, neținînd cont că este în direct. Artista îi povestea lui Jimmy Fallon cum scriitorul James Baldwin a reprezentat o sursă de inspirație pentru ea.

A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a spus Madonna.

Jimmy Fallon a fost de acord cu ea, iar apoi artista s-a întons pe biroul lui. Fallon a încercat s-o acopere cu sacoul său. Apoi, Madonna s-a ridicat de pe birou și și-a ridicat fusta în fața camerelor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton