Homepage  / Vedete / Vedete străine

Care este culoarea pe care Kate Middleton nu o poartă aproape niciodată. Explicația experților în modă

Care este culoarea pe care Kate Middleton nu o poartă aproape niciodată. Explicația experților în modă
19

de Andra Stana,

Kate Middleton adoră să se îmbrace în culori cât mai vibrante. Se poate spune chiar că ducesa de Cambridge a purtat, de-a lungul timpului, ținute în toate culorile curcubeului.

Recent, în timpul turneului regal din Belize, Jamaica și Bahamas, Kate a putut fi fotografiată în ținute în nuanțe de galben, verde, roz, albastru și roșu. Cu toate acestea, este o anumită culoare pe care soția lui William evită de obicei să o poarte.

Ca și Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton nu se ferește să poarte haine în culori cât mai diverse. În cei peste zece ani de când face parte din familia regală britanică, ducesa a fost văzută de puține ori purtând o anumită culoare: este vorba de portocaliu.

În turneul din Caraibe, Kate a fost totuși fotografiată purtând o cămașă de un portocaliu aprins. Ducesa avea deasupra un sacou alb, iar ținuta a fost completată de o geantă de un portocaliu-deschis. Cu toate acestea, soția lui William nu se dă în vânt după această culoare.

Royal Tour of The Caribbean-Day FiveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

”Kate e ca Regina atunci când e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nuanțelor vibrate și poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa optează des pentru culori aprinse și a fost des văzută în galben, albastru, verde, roz… și lista poate continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul”, au explicat experți în modă, pentru revista HELLO!.

Nu avem o explicație precisă pentru faptul că ducesa de Cambridge evită portocaliul. ”Poate că nu e culoarea ei, poate nu i se potrivește sau poate că nu îi place culoarea”, au mai spus experții.

Kate Middleton, ravisantă atunci când poartă haine în nuanțe de verde

Experții au mai realizat, de-a lungul timpului, că ducesa de Cambridge are o culoare preferată, scrie click.ro. Este vorba de verde. Acestea fiind zise, stiliștii sunt de părere că verdele i se potrivește cel mai bine ducesei Kate, cu ochii și părul ei.

Kate Middleton, ravisantă atunci când poartă haine în nuanțe de verdeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

Soția lui William preferă să poarte outfit-urilor monocrome.

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton. Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele.

Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”, a declarat stilistul englez Lucas Armitage, citat de sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton