Homepage  / Vedete străine

Care este destinul lui Harry Styles în Universul Marvel. Ce știm despre apariția lui în Eternals 2

Care este destinul lui Harry Styles în Universul Marvel. Ce știm despre apariția lui în Eternals 2
5

de Roxana Mirea,

Harry Styles a avut o apariție scurtă, dar memorabilă, în filmul „Eternals” de la Marvel. Își va relua actorul rolul? Aflați ce a declarat un coproducător al filmului din 2021 despre viitorul actorului în Marvel Cinematic Universe.

Care este destinul lui Harry Styles în Universul Marvel

Se pare că aventura lui Harry Styles în Marvel Cinematic Universe este departe de a se încheia.

În episodul din 11 ianuarie al podcastului „Crew Call” de la Deadline, directorul executiv Marvel, Nate Moore, a dezvăluit soarta personajului cântărețului, Eros, alias Starfox, fratele lui Thanos, care a apărut pentru prima dată într-o scenă post-credite din filmul „Eternals” din 2021, împreună cu asistentul său, Pip the Troll, dublat de Patton Oswalt, potrivit eonline.com.

Cu siguranță nu l-am ales pe Harry pentru un simplu tag”, a declarat Moore, în cadrul podcastului. „Sunt mai multe povești de spus cu acest personaj”.

Este fascinant. Are o legătură foarte interesantă cu Thanos – sunt frați vitregi, au același tată. Este un personaj complicat, dar un personaj foarte amuzant”, a mai continuat Nate Moore.

TIFF – My Policeman PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Harry Styles, posibil să apară în Eternals 2

Moore l-a felicitat, de asemenea, pe actorul din „Don’t Worry Darling”, spunând: „După ce l-am întâlnit pe Harry Styles, am realizat că este la fel de fermecător pe cât de fermecător crezi că vrei să fie și cred că nu există nicio limită pentru cât de popular va fi acest personaj, odată ce vom reuși să îl aducem înapoi.”

Disney nu a anunțat dacă va fi produsă o continuare a filmului „Eternals” sau dacă vreunul dintre actori va apărea în filmele MCU care au primit undă verde. În octombrie 2022, când a fost întrebat despre posibilitatea unui „Eternals 2”, Moore a declarat pentru Phase Zero: „Nu vreau să stric surpriza, dar nu a fost pentru ultima dată când am văzut aceste personaje”.

În iulie 2022, președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a fost întrebat de MTV News despre viitorul lui Harry Styles în Universul Marvel. El a răspuns: „Aventurile lui Eros și Pip sunt ceva foarte interesant pentru noi”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton