Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Care este dieta pe care mizează Maria Constantin la „Survivor România” 2023. „Lipsa mâncării la mine este la ordinea zilei!”. EXCLUSIV

Care este dieta pe care mizează Maria Constantin la „Survivor România” 2023. „Lipsa mâncării la mine este la ordinea zilei!”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Deși credea că își dorește mai multă liniște în viața ei, mai ales că umrează să se căsătorească peste câteva luni, Maria Constantin nu a putut să refuze provocarea „Survivor România” 2023. Astfel, cântăreața de muzică populară este gata să-și demonstreze, din nou, că este o luptătoare.

Maria Constantin, despre dieta pe care mizează la „Survivor România” 2023

Din 9 ianuarie, Pro TV difuzează un nou sezon al reality-show-ului „Survivor România”, iar Maria Constantin a intrat în tribul Faimoșilor.

Alături de ea se regăsesc alte 11 vedete. Și anume DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie (campion de kickbox), Sebastian Dobrincu (unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară), Remus Boroiu (specialist în transformarea corporală), Jorge, Ștefania Stănilă (campioană în lumea gimnasticii), Bianca Patrichi (coregrafă), Ada Dumitru (actriță), Carmen Grebenișan (creatoare de conținut și antreprenor), dar și Vica Blochina.

Revenind la Maria Constantin, provocarea „Survivor” este și mai dificilă pentru că va sta departe de logodnicul său multe luni. Cel care i-a furat inima cântăreței de muzică populară este Robert Stoica, om de afaceri, iar cei doi se pregătesc de nuntă. Însă pregătirile pentru eveniment vor lua o pauză cât timp artista va participa la „Survivor”.

De altfel, nu este prima experiență într-o competiție la TV, Maria participând în 2019 la „Ferma vedetelor”, alături de soțul ei de atunci, Marcel Toader.

Care sunt temerile ei legate de show-ul de la Pro TV? Cu cine s-a împrietenit și cum crede că va face față lipsei mâncării? Iată ce am aflat de la Maria Constantin înaite ca această să plece în Republica Dominicană.

Ce te-a convins să participi la „Survivor”? Mai ales că urmează să te căsătorești în vară…

Tot timpul mi-au plăcut provocările și situațiile in care mi-am depășit limitele, însă am rămas surprinsă de mine cât de repede am spus DA celei mai grele competiții și reality-show din Romania, având in vedere că aveam programată o vacanță alături de viitorul meu soț, având multe pregătiri și detalii de pus la punct pentru nunta noastră care va avea loc anul viitor și multe alte nunți la care voi participa ca artist!

Maria și logodnicul ei, Robert Stoica

Spun despre mine că sunt surprinsă de decizia mea pentru că odată cu trecerea anilor credeam că îmi doresc mai multă liniște, conștientizând că până acum mi-am demonstrat tot ceea ce se putea demonstra mie însămi, si anume faptul că sunt o luptătoare în orice situație și conjunctură… dar se pare că m-am înșelat.

Cum a reacționat logodnicul tău când i-ai dat vestea? Dar fiul tău?

Pe logodnicul meu a trebuit să îl conving fiindcă nu a fost foarte încântat de ideea de a pleca. Dar în același timp știu că este susținătorul meu numărul 1 și că pentru tot ceea ce îmi doresc, el face imposibilul pentru mine!

De asemenea, un mare susținător al meu și al emisiunii o să fie fiul meu, Codruț, fiind foarte entuziasmat pe de-o parte că mama lui va participa la o asemenea competiție, iar pe de altă parte știind că va fi foarte greu, având în vedere că nu va exista nici un fel de comunicare pe parcursul meu la „Survivor”!

Maria alături de fiul său, Codruț (12 ani)

Ai urmărit edițiile anterioare? De ce anume îți este cel mai tare teamă?

Am urmărit competiția „Survivor” de mai multe ori și cumva de pe canapea totul pare mult mai simplu, deși sunt perfect conștientă ce mă așteaptă acolo și faptul că nu îmi va fi ușor, mai ales cu frigul. Pentru că DA , am o problemă cu frigul… una mare!

Spun asta pentru că am înțeles că nopțile sunt destul de răcoroase și se întâmplă des să mai și plouă…

Care crezi că este atuul tău în această competiție?

Atuul meu în această competiție este AMBIȚIA! Puțini mă cunosc cu adevărat cum sunt eu în viața cotidiană, însă după ce vor vedea parcursul meu la Survivor, vor înțelege !

maria-constantin-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât de rezistentă ești tu în lipsa mâncării?

Lipsa mâncării la mine este la ordinea zilei!

Am declarat asta în nenumărate rânduri când am fost întrebată despre ce dietă țin. Iar răspunsul a venit scurt și la obiect : FOAMEA.

Dintre ceilalți participanți de cine îți este teamă? Și cu cine te-ai împrietenit mai tare?

Dacă vorbim de teamă față de ceilalți concurenți , pot spune ca nu există … singura teama este față de Dumnezeu!

Exista și o prietenie fiindcă ne știm de ceva timp și chiar dacă este una dintre cele mai controversate concurente de la „Survivor”, ceea ce nu știu oamenii despre ea, este faptul ca am descoperit un om tare bun și devotat ca prieten! Acel om este Vica Blochina!

Ai vreun talisman norocos pe care o să-l iei cu tine în Republica Dominicană?

Talismanul meu norocos ar fi o fotografie cu familia mea. Însă știu că acest lucru nu este posibil și îi voi purta în gând pe tot parcursul cât voi fi plecată !

Dintre facilitățile secolului 21, ce crezi că o să-ți lipsească cât timp vei fi la „Survivor”?

Hmmmm, dacă mă gândesc puțin, cred că sunt singura concurentă care spune pas la tot ceea ce înseamnă facilităti. Și exceptând faptul că DA, aș vrea să aud vocea celor dragi, vă mărturisesc că de multe ori tehnologia mă depășește. Și în același timp mă epuizează! Deci vor fi un refresh pentru mine aceste nonfacilități.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton