Homepage  / Vedete străine

Care este filmul pe care Will Smith îl consideră cel mai slab din cariera lui: „E ca un spin în coaste”

Care este filmul pe care Will Smith îl consideră cel mai slab din cariera lui: „E ca un spin în coaste”

de Roxana Mirea,

Will Smith este unul dintre cei mai celebri actori. Printre cele mai notabile filme ale sale se numără „Bad Boys”, „Men in Black”, „Independence Day”, „I, Robot”, „Ali”, „The Pursuit of Happyness”, „I Am Legend”, „Hancock” și „Seven Pounds”. Will Smith a răspuns provocării celor de la GQ de a-și crea conturi pe toate rețelele sociale și de a răspunde la întrebările fanilor. Acesta a dezvăluit care este cel mai prost film în care a jucat.

Will Smith spune care este cel mai slab film din cariera lui

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit care consideră el că sunt cele mai bune roluri pe care le-a interpretat până acum. Celebrul actor a declarat că „Men in Black” și „The Pursuit of Happyness” sunt filme „aproape perfecte”. În ceea ce privește cel mai slab film în care a jucat, Will Smith spune despre „Wild Wild West” este ca un spin în coastele lui. În orice caz, nu este prima oară când Will Smith spune despre „Wild Wild West” că este un film de care nu este mândru.

Legat de cel mai bun film, cred că avem o egalitate între prima parte din „Men in Black” și „The Pursuit of Happyness”. Din motive diferite, acestea cred că sunt filme aproape perfecte. Cea mai proastă peliculă este „Wild Wild West”. E ca un spin în coastele mele. Nu-mi place să mă văd cu chaps (pantaloni de cowboy, formați doar din jambiere și centură)„, a spus Will Smith, potrivit filmnow.ro.

Will Smith a evitat să joace în filme despre sclavie

De-a lungul carierei sale, Will Smith a fost foarte atent la rolurile pe care a ales să le interpreteze și ajungând pe lista celor mai buni de la Hollywood. Acesta a spus că nu și-a dorit niciodată să joace în filme despre sclavie, că și-a dorit personaje care ar fi fost gândite pentru actori precum Tom Cruise.

„Mereu am evitat să fac filme despre sclavie. La începutul carierei mele nu am vrut să pun oamenii de culoare în acea lumină… Am vrut să fiu un supererou. Am vrut evoc excelența actorilor de culoare alături de colegii mei albi. Am vrut să joc personaje pe care producătorii le-ar fi gândit pentru Tom Cruise. Și primul astfel de rol pe care l-am luat în considerare a fost Django. Dar nu am vrut să fac un film legat de sclavie despre răzbunare”, a spus Will Smith în GQ.

Ulterior, în filmul „Django Unchained” al lui Quentin Tarantino (2012) au jucat Jamie Foxx și Samuel L Jackson.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton