Homepage  / Vedete / Vedete străine

Care este marea dorință a actorului Tom Holland

Care este marea dorință a actorului Tom Holland

de Redactia Tvmania

Deși înălțimea de numai 1,73 m și silueta subțire a lui Tom Holland (24 de ani) nu îl recomandă deloc pentru atleticul 007, excelentul actor britanic nu s-a putut împiedica să declare, măcar în glumă, că ar putea juca rolul supercelebrului agent. 

 

Tânărul actor, care a jucat, în ultima vreme, roluri consistente în „Întotdeauna diavolul”, „Cherry” și „Chaos Walking”, și a fost Omul-Păianjen în cinci filme, filmează în prezent la a șasea peliculă în care va îmbrăca binecunoscutul costum al supereroului. Noul film va continua acțiunea din „Omul-Păianjen: Departe de casă” (2019), dar nu are încă titlu. 

 

Tom Holland a declarat, în glumă, că este „nerăbdător să preia rolul lui 007 de la Daniel Craig, care îl va juca pentru ultima oară în mult-amânatul «Nu e vreme de murit» (a cărui premieră a fost stabilită, mai nou, pentru luna octombrie a acestui an)” și că ar putea fi un „mini-Bond”. 

 

În cadrul unui podcast care găzduiește conversații cu vedete despre noutățile din film și televiziune, actorul a spus că, „în calitate de tânăr cinefil britanic, i-ar plăcea să fie James Bond, fiindcă nu arată chiar rău în costum”. „Numai că aș fi un James Bond foarte, foarte scund”, a adăugat el cu umor. Mai mult, întrebat dacă i-ar putea da replica lui Dame Maggie Smith în rolul lui M., Tom a replicat: „Ar fi de-a dreptul extraordinar!”. 

 

Actorul a explicat apoi că toată povestea a început de la faptul că el a glumit cu șefii de la Sony Pictures, care produc atât filmele cu Omul-Păianjen, cât și pe cele cu Bond, că ar putea fi următorul 007. El a spus că totul a fost un amuzament, dar că, dacă ar începe să se ducă la probele pentru următorul James Bond, nu știe ce ar putea ieși, în cele din urmă.

„În fond, când eram copil, cei doi eroi pe care visam tot timpul să-i joc erau Omul-Păianjen și James Bond…”, a mai spus el. „Sunt extrem de fericit cu doar unul dintre ei, îl iubesc pe Omul-Păianjen mai mult decât pe oricine și îmi dau seama ce norocos sunt că îl joc. Dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea să-l joc și pe Bond”, a încheiat actorul, continuând să viseze. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton