Homepage  / Vedete româneşti

Care este motivul pentru care Radu Vâlcan și Mihai Morar se văd dimineața, la ora 5

Care este motivul pentru care Radu Vâlcan și Mihai Morar se văd dimineața, la ora 5

de Redactia Tvmania

Radu Vâlcan (45 de ani peste o lună, tată a trei băieți) și Mihai Morar (40 de ani, tată a trei fete) sunt parteneri de nădejde când vine vorba de condiția lor fizică.

Cei doi buni prieteni alergă împreună în mod constant și se susțin în atingerea obiectivelor fizice:

„Alergăm împreună doar atunci când mă trezesc și eu la 5 dimineața, ceea ce nu se întâmplă foarte des. 🙂 Dar găsim soluții de weekend”, ne povestea recent Radu Vâlcan

Mihai Morar, rezoluție pe 2022: să slăbească!

Recent, Mihai Morar, fost moderator al emisiunii „Răi, daʼ buni” de la Antena Stars, a mărturisit internauților că dorește să revină la cea mai bună formă fizică a sa, obținută pe timpul începerii pandemiei, în 2020.

Rezoluția lui pe 2022 este „să mă întorc la cea mai bună formă fizică a mea, pe care am avut-o în cea mai grea perioadă a lumii în care trăim. Nu am postat niciodata această fotografie. Ea are importanță doar acum, doar pentru mine. Ca să știu că se poate. Asta era forma mea din . Pentru că atunci am avut ceva esențial: disciplină. Așa că, las poza asta aici, în ultima zi de vacanță. Iar de mâine mă apuc de trebă. De toate treburile. Dar, în primul rând, de treaba mea”, a scris matinalul de la Radio Zu, alături de o fotografie grăitoare.

Radu Vâlcan e pe minus cu kilogramele 

De celalaltă parte, Radu Vâlcan, care a filmat în decembrie, în Thailanda, pentru noul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, ce revine curând la Antena 1, s-a plâns că a pierdut în greutate pe timpul filmărilor. 

„Mi-am făcut poza asta înainte să plec spre aeroport. Da, am slăbit pentru că am filmat mult și nu am avut timp să fac sport. Și, pentru că nu am avut timp să fac sport, am fost atent la alimentație. Am eliminat carbohidrații, am consumat grăsimi de calitate, am alternat zilele de proteine cu fructele. Analizele îmi sunt în regulă. Sunt ok. Mâine, dis de dimineață, sunt în parc. Vă zic ca să nu ziceți că nu v-am zis. O să vină și Mihai Morar, așa mi-a promis”, a scris aseară Radu Vâlcan pe Instagram.

Iar Mihai Morar s-a ținut de cuvânt: la prima oră a dimineții, cei doi prieteni și-au reluat rutina de dimineață, alergarea!

„Ora 5.00, bună dimineața! Radu Vâlcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!”, a scris Morar azi. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton