Homepage  / Vedete româneşti

Care este povestea din spatele poreclei lui Smiley. „Nu pentru că zâmbesc mult”

Care este povestea din spatele poreclei lui Smiley. „Nu pentru că zâmbesc mult”
9

de Roxana Mirea,

Smiley este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din România. Acesta a început să cunoască succesul odată cu trupa Simplu. Cântărețul a dezvăluit care este povestea din spatele numelui său de scenă. Cum bine știm cu toții, nu foarte mulți oameni știu care este numele din buletin al lui Smiley. Cum s-a ales cântărețul cu această poreclă.

Care este povestea din spatele poreclei lui Smiley

Numele Andrei Tiberiu Maria vă spune ceva? Ei bine, aflați că acesta este numele din buletin al lui Smiley. Toată lumea îl cunoaște pe artist după numele de scenă. V-ați întrebat vreodată cum de s-a ales Smiley cu această poreclă? Într-un interviu pentru Europa FM, artistul a dezvăluit povestea din sptalele numelui său de scenă.

Totul a început de pe vremea când făcea parte din trupa Simplu, trupă care s-a bucurat de un real succes. Toți colegii lui Smiley aveau o poreclă, în afară de el. unul dintre colegii de trupă a venit cu ideea ca Andrei să primească și el un nume de scenă.

238849803_1362591824143315_2522763860520185933_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce „Smiley”

Colegii lui s-au decis să îi spună „Smiley” nu pentru că râde el prea mult, ci pentru că îi place să îi facă pe ceilalți să râdă.

„Porecla de «Smiley» vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una.

După ce am stat multe luni împreună, au zis «Ţie-ţi zicem Smiley!». Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe.

În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis «Aşa să-i rămână numele!»”, a declarat artistul, la Europa FM.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton