Homepage  / Vedete româneşti

Care este, de fapt, relația dintre Nick Casciaro și Loredana Groza. Ce a dezvăluit câștigătorul X Factor

Care este, de fapt, relația dintre Nick Casciaro și Loredana Groza. Ce a dezvăluit câștigătorul X Factor
8

de Roxana Mirea,

Loredana Groza a câștigat X Factor, sezonul 10, de la Antena 1, cu Nick Casciaro. După ce concursul s-a încheiat, cei doi au continuat să aibă o relație apropiată și au apărut constant împreună pe rețelele sociale. Apropierea dintre Loredana Groza și Nick Casciaro i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Recent, Nick Casciaro a spus care este, de fapt, relația dintre el și Loredana Groza.

Nick Casciaro, despre relația cu Loredana Groza

După ce X Factor, sezonul 10, a luat sfârșit, Loredana Groza și Nick Casciaro au continuat să aibă o relație apropiată. Nu de puține ori s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Apropierea dintre ei i-a determinat pe mulți să creadă că între cei doi există mai mult decât o prietenie. Loredana și Nick au petrecut sărbătorile de iarnă împreună și au călătorit împreună în Italia. Nick Casciaro a vorbit despre relația cu Loredana Groza și a spus că Universul a vrut ca ei doi să se cunoască.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră.

Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana!” a dezvăluit Nick Casciaro pentru „CaTine”

Nick-Casciaro-despre-relatia-cu-Loredana-Groza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro

Loredana Groza a vorbit și ea despre relația pe care o are cu Nick, la un moment dat. Artista a spus că a ales să petreacă sărbătorile alături de câștigătorul X Factor 2021 în momentul în care a constat că el este singur aici. În plus, ea mai spus că există chimie între ei pe scenă și că sunt doar foarte buni prieteni.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton