Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Care este singurul lucru pe care George Burcea nu îl face de dragul Vivianei Sposub. „Mi-ai promis”

Care este singurul lucru pe care George Burcea nu îl face de dragul Vivianei Sposub. „Mi-ai promis”
8

de Andra Stana,

Viviana Sposub a fost invitată zilele trecute în platoul WOWbiz. Aici, vedeta Kanal D a vorbit atât despre emisiunea pe care o prezintă în prezent, dar și despre viața ei alături de George Burcea.

În emisiunea moderată de Diana Bianca la Kanal D, Viviana Sposub a făcut o dezvăluire inedită despre relația ei cu George Burcea, scrie wowbiz.ro.

Viviana a povestit cu lux de amănunte prin ce modificări a trecut viața ei de când a acceptat să facă parte din proiectul „Dimineața cu noi”.

Finalista ”Bravo, ai stil! Celebrities!” spune că cel mai greu îi este să se trezească, aproape în fiecare dimineață, în jurul orei 4.

Viviana-Sposub-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce i-a promis George Burcea iubitei lui

Viviana Sposub a mărturisit că de când a început matinalul de la Kanal D, ea se trezește foarte devreme.În schimb, George Burcea doarme până mai târziu. Aceasta i-a transmis, în direct, un mesaj iubitului său. Vedeta Kanal D i-a amintit de promisiunea făcută de curând.

„El are foarte mare încredere în mine, uneori mai multă încredere decât am eu. După proiectul Bravo, ai stil el era sigur că cineva, undeva o să vadă potențialul din mine și că o să fac ceva pe mai departe. El a fost foarte fericit. Ne sprijinim reciproc în orice proiect și în orice pas din viața noastră. Consider că treaba asta mă ajută mult și pe plan profesional. Dacă nu aș avea susținere de acasă, nu aș mai fi la fel de liniștită în fața camerei.

Recunosc, George gătește. Gătește foarte bine. Are foarte multe rețete care mie îmi plac. Și eu mă ocup întotdeauna de dezastrul pe care-l lasă în bucătărie. Și uite că dimineața, deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine, se trezește așa pe la un 5 și ceva, dacă mi-e bine, am mâncat. Și îl iert, îl las să mai doarmă. Mi-ai promis, George, mi-ai promis”,  a spus Viviana Sposub.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton