Homepage  / Vedete româneşti

Care este tariful Cleopatrei Stratan pentru un concert. Câștigă cât tatăl și soțul ei la un loc

Care este tariful Cleopatrei Stratan pentru un concert. Câștigă cât tatăl și soțul ei la un loc
12

de Roxana Mirea,

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Publicul o adoră nu doar pentru talentul ei, dar și pentru naturațelea și simplitatea de care dă dovadă. Acum s-a aflat și cât câștigă Cleopatra Strata pentru un concert. Suma încasată de tânăra artistă este cât cea a tatălui ei, Pavel Stratan, și a soțului ei, Edward Sanda, la un loc.

Care este tarifiul Cleopatrei Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută după ce a dat lovitura cu piesa „Ghiță”. Chiar dacă au trecut ani buni de atunci, tânăra artistă continuă să fie iubită de public, iar succesul are mari beneficii financiare.

În plus, când vine vorba de concerte, Cleopatra câștigă între 4.500 și 5.000 de euro.

Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de spectacole, pentru Playtech.ro.

205173125_828733171353448_1022544920297343430_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cleopatra Stratan câștigă bani și din reclame

Pe lângă banii încasați din concerte, Cleopatra Stratan câștigă bani, sumă de ordinul miilor de euro, și din reclamele pe care le face pe rețelele sociale, la diverse alimente sau articole vestimentare.

În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”,  povestea Cleopatra Stratan, într-un recent interviu pentru sursa menționată anterior.

Artista s-a căsătorit în această vară cu Edward Sanda. Cleopatra Stratan a mărturisit că nu sunt geloși, când fiecare colaborează cu altcineva, pe plan muzical.

Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”, a declatat aceasta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton