Homepage  / Articole

Care sunt concurenţii care au părăsit “MasterChef”

Care sunt concurenţii care au părăsit “MasterChef”

de Redactia Tvmania

Ieri seară, concurenţii au păşit pentru prima oară în bucătăria "MasterChef", unde s-au confruntat cu prima Cutie a Misterelor, însă juraţii au făcut şi primele eliminări: Laura şi Ioan.

Prima probă a serii i-a adus pe cei 24 de concurenţi în faţa Cutiei Misterelor. Sub fiecare cutie, concurenţii au găsit câteva bucăţi de pâine. Juraţii le-au explicat că nu trebuie să prepare pâine, ci să o folosească drept ingredient principal pentru a găti gustări sofisticate şi originale, care să poată fi mâncate uşor cu mâna.

„Acasă nici nu mănânc pâine”, a spus Nini.

„Aveam impresia că sunt 100 de oameni în cămară”, a adăugat Ana.

Timp de o oră, concurenţii s-au străduit să realizeze platinguri elegante. În final, chefii au fost dezamăgiţi de prestaţia lor. Cele mai slabe farfurii au fost realizate de Maria Secrieriu, Răzvan Oana, Nicoleta Matea, Mădălina Crăciun, Ioan Diţă, Ştefania Macau. La polul opus, Georgeo Andrei a câştigat proba şi a putut să aleagă ce să gătească el şi ce să prepare colegii săi în proba a doua.

Invitaţii surpriză au fost…

Mimi Nicolae şi Alexandru D’Artagnan Petricean, precum şi câştigătorul Petru Buiuca au retrăit pentru câteva clipe emoţiile de a se afla la bancul de lucru din bucătăria „MasterChef”.

Mimi a pregătit un muşchi de vită în prosciutto, cu sparanghel şi sos de vin, Petru a gătit calamar cu sos de portocale şi reducţie de oţet balsamic, servit pe salată caldă de legume gratinate, iar D’Artagnan a preparat un piept de raţă cu salată caldă, fasole verde şi mere caramelizate.

Georgeo a ales să gătească preparatul lui Mimi, în timp ce pentru restul concurenţilor a ales platingul lui D’Artagnan.

[imagebrowser id=1225]

La finalul probei, juraţii au ales ca Laura Arnold şi Ioan Diţă să părăsească „MasterChef”. Cei care au realizat cele mai bune farfurii au fost Victor şi Gina, care şi-au format echipele pentru prima probă în deplasare.

Prima deplasare de la „MasterChef”

Treziţi cu noaptea în cap de Răzvan Fodor, concurenţii au plecat la Cota 2000, unde au fost întâmpinaţi de juraţi, dar şi de frig şi zăpadă. Ei au gătit pentru vânătorii de munte, dar, din cauza condiţiilor meteo grele, juraţii au decis că proba nu poate avea loc.

Citeşte şi:

Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătăria “MasterChef”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton