Homepage  / Vedete româneşti

Care sunt cele mai mari temeri ale Anei Baniciu. „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu”

Care sunt cele mai mari temeri ale Anei Baniciu. „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu”
7

de Roxana Mirea,

De-a lungul timpului, Ana Baniciu a demonstrat de multe ori că este o femeie puternică, însă asta nu înseamnă că nu are și ea fricile ei. Într-un interviu recent, artista a mărturisit că există două lucruri care o sperie cel mai tare. Iată de ce îi este cel mai teamă Anei Baniciu.

Cea mai mare teamă a Anei Baniciu

Ana Baniciu a dezvăluit că are o mare teamă de condus. De asemenea, artista este înspăimântată să se afle într-o mașină condusă de un șofer neprofesionist sau neglijent. Ana Baniciu spune că a făcut școala de șoferi în urmă cu 9 ani, însă nu are permis nici în ziua de azi.

„De vreo 9 ani tot zic că îmi iau permisul. Eu am școala făcută de vreo 9 ani, dacă mă întrebați, dar permis nu am nici în ziua de azi. Asta e acum. Îmi este frică de mașini. Mă simt mult mai în siguranță în orice alt mijloc de transport față de mașină. Prefer să merg cu cineva care merge cât de cât decent. Sunt oameni în care am încredere pur și simplu și oameni în care nu am încredere, când conduc, și atunci stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu și mă gândesc că poate nu se va întâmpla nimic. În oraș nu îmi este foarte frică, pentru că mă gândesc că nu se pot întâmpla atât de multe, la drum lung îmi e mai frică. Pur și simplu îmi e frică un pic de mașini. Sper să nu sfârșesc…” ,a declarat Ana Baniciu pentru Ego.ro.

care-sunt-cele-mai-mari-temeri-ale-anei-baniciu.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu îmi place să mă las în mâinile Universului”

De asemenea, Ana Baniciu a spus că îi mai este foarte teamă de cutremure. Artista a completat, precizând că îi este frică de lucruri asupra cărora nu deține controlul.

Mai am frică de cutremur. Cred că am teamă să nu se întâmple lucruri pe care să nu pot să le manevrez. La cutremur ce poți să faci? Să stai undeva într-un loc sigur și să vezi dacă pică sau nu pică. E foarte simplu. Nu prea îmi place să mă las în mâinile Universului chiar atât de puternic, dar acum cum e să fie, să fie. Înțeleg că o să vină cutremurul ăla mare. Mă gândesc la el aproape zilnic, dar cam aia e”, a mai declarat artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton