Homepage  / Știri / Televiziune

Care sunt noutățile din martie la Disney Channel și Disney Junior

Care sunt noutățile din martie la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

Două noi seriale au premiera luna aceasta la Disney Channel, Ghostforce, creat de studioul care a realizat Miraculos Buburuza si Motan Noir și Fantoma și Molly McGee. La Disney Junior luna martie este dedicată supereroilor și va aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori, dar și Eroii în pijama. Totodată, la finalul lunii, va începe un nou sezon din serialul Mira, detectiv regal.

[toc]

Premierele din martie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

Serialul prezintă povestea a trei adolescenți: Liv, Andy și Mike, care formează o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice, denumită Ghostforce! Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi capturează fantomele care bântuie New York-ul… atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00

PREMIERA SERIALULUI „FANTOMA ȘI MOLLY McGee”

Noul serial urmărește aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch. Când una dintre vrăjile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legați unul de celălalt pentru totdeauna.

Din 14 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 17:30.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRACULOUS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

Aventurile lui Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se transformă cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza și Motan Noir – continuă cu noi episoade din sezonul 4, care vor aduce în fața lor noi aliați și dușmani.

Din 28 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la 18:30.

DISNEY JUNIOR

SĂPTĂMÂNA SUPER” CU NOI EPISOADE DIN SERIALUL PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI ȘI EROII ÎN PIJAMA

Luna martie este dedicată eroilor la puterea a doua! “Săptămâna Super” aduce noi episode ale celor mai iubite serii animate de la Disney Junior: Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori, dar și Eroii în pijama.

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI

În noile episoade din „Păianjenul Marvel și prietenii lui uimitori”, Păienjenel, Fantoma-Păianjen și Spin formează Echipa Păienjenel. Cu puțin ajutor primit din partea prietenilor Răzbunători, acești supereroi vor lucra împreună pentru a salva ziua.

Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 17.00

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Aventurile lui Pisoi, Șopi și Bufniță nu se opresc aici! Eroii în pijama continuă lupta împotriva răufăcătorilor din oraș.

Din 21 martie, de luni până vineri de la ora 16.30

UN NOU SEZON DIN SERIALUL MIRA, DETECTIV REGAL

Aventurile de rezolvare a misterelor continuă în serialul animat „Mira, detectiv regal”. Acțiunea este amplasată în regatul Naiyapuram, acolo unde Mira ajunge să rezolve o mulțime de cazuri împreună cu prietenii săi. În acțiunea prezentată în fiecare episod, Mira își folosește din plin gândirea critică și face deducții ca să își ajute familia, prietenii și chiar restul regatului. Micuța regină-detectiv va reuși să încheie o primă carte de cazuri, iar tatăl ei îi va oferi în dar un joc de mister special.

Din 26 martie, de la ora 18:30

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton