Homepage  / Știri / Televiziune

Care sunt premierele lunii iunie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

Care sunt premierele lunii iunie 2022 la National Geographic și National Geographic Wild

de Andra Stana,

Care sunt premierele lunii iunie la National Geographic și National Geographic Wild. Luna iunie aduce in atentia publicului National Geographic noi serii documentare. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără: „Supraviețuitorul: Evadarea din Amazon”, „Construirea viitorului” sau „Megastructuri: spărgătorul de gheață”.

[toc]

Sub umbrela Alaska Sălbatică, în luna iunie, National Geographic Wild aduce pe micile ecrane de cele mai noi documentare care prezintă fauna sălbatică din acest teritoriu. Peninsula oferă un habitat important pentru pești, mamifere, reptile și păsări. Vor fi difuzate în premieră documentarele „Alaska: viața sălbatică”, „Salvatori în Alaska: Capcana”, „Salvatori în Alaska: Încrederea” și „Alaska: Mari și mici”.

Premierele lunii iunie 2022 la National Geographic

SUPRAVIEȚUITORUL: EVADAREA DIN AMAZON

Supraviețuitorul Hazen Audel ia parte la provocarea vieții lui. Acesta trebuie să călătorească 800 km prin Amazon, folosind doar metode tradiționale de supraviețuire. Pe parcursul călătoriilor sale se va confrunta cu cele mai sălbatice medii de pe pământ și, pe măsură ce sezonul ploios va debuta, Hazen va fi nevoit să ajungă pe coasta Atlanticului înainte de a fi prins de inundații.

În fiecare miercuri, din 1 iunie, de la 23:00

CONSTRUIREA VIITORULUI

Astăzi, încălzirea globală și scăderea resurselor naturale ne determină să răspundem provocării de a construi într-un mod etic și mai durabil. Cum să proiectezi arhitecturi care sunt atât revoluționare, dar și practice? Ce soluții pot fi puse în practică pentru a face ca aceste locuri să fie deopotrivă confortabile și prietenoase cu mediul? Fie că sunt spații private sau profesionale, izolate sau chiar în inima orașelor… peste tot în lume, locuințele ecologice se reinventează în mod constant. Avangardisti, vizionari, pionieri ai construcțiilor ecologice inovează și împărtășesc soluțiile lor durabile cu cât mai mulți oameni. Scopul este de a imagina noi spații de locuit cu standarde ecologice ireproșabile, și în același timp conservând resurse naturale prețioase pentru un stil de viață verde.

Seria documentară „Construirea viitorului” deschide calea spre locuri unice și spre secretele celor mai prietenoase arhitecturi cu mediul din lume.

În fiecare marți, din 14 iunie, de la 21:00

LA PESCUIT DE TON

În acest nou sezon al captivantei serii „La pescuit de ton”, pescarii înfruntă elementele naturii și echipajele rivale în căutarea celui mai mare ton roșu.

În fiecare sâmbătă, din 4 iunie, de la 18:00

EXPLORER: CEA MAI ADÂNCĂ PEȘTERĂ

O echipă de speologi de elită condusă de Bill Stone, în vârstă de 68 de ani, pornesc într-o expediție de luni de zile pentru a declara oficial peștera Cheve din Oaxaca, Mexic, drept cea mai adâncă peșteră din lume. O impresionantă desfășurare logistică deasupra solului sprijină echipa din adâncuri, în timp ce aceasta navighează printr-un labirint subteran de tuneluri întortocheate și fundături, în căutarea unui pasaj care să ducă spre capătul celei mai adânci peșteri de pe pământ.

În fiecare duminică, din 19 iunie, de la 22:00

MEGASTRUCTURI: SPĂRGĂTORUL DE GHEAȚĂ

Prin animații grafice deosebite, acces exclusiv în culisele Europei și scene de explorare a vremii extreme, programul „Megastructuri: Spărgătorul de gheață”vă va purta în mijlocul unei provocări incredibile: construirea celui mai inovator spărgător de gheață din lume, atât o navă de explorare polară, cât și un adevărat laborator științific.

În fiecare marți, din 28 iunie, de la 22:00

Premierele lunii iunie 2022 la National Geographic Wild

ALASKA SĂLBATICĂ

În luna iunie, National Geographic Wild aduce pe micile ecrane sălbatica lume din Alaska. Sub umbrela Alaska Sălbatică, avem parte de cele mai noi documentare care prezintă fauna sălbatică din acest teritoriu. Peninsula oferă un habitat important pentru pești, mamifere, reptile și păsări. În luna iunie vor fi difuzate “Alaska: viața sălbatică”, „Salvatori în Alaska: Capcana”, „Salvatori în Alaska: Încrederea” și „Alaska: Mari și mici”.

În fiecare duminică de la 19:00

Kaktovik, AK – A polar bear and her two cubs take a nap.

SĂPTĂMÂNA OCEANULUI

National Geographic Wild dedică o săptămână oceanelor. De Ziua Mondială a Oceanelor, pe 8 iunie, vor fi difuzate o serie de documentare legate de lumea fascinantă a speciilor care trăiesc în adâncurile mării, precum marele rechin alb, balenele și calamarul uriaș. Vom asculta totodată și mărturii ale biologilor marini și ale oamenilor de știință dedicați salvării oceanelor și vom afla ce putem face pentru a le proteja. Printre premierele lunii iunie se numără Coasta Sălbatică.

De luni, 6 iunie, până sâmbătă, 11 iunie, la ora 19:00

Sursa foto: National Geographic

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton