Homepage  / Articole

Carey Mulligan e aleasa lui Gatsby

Carey Mulligan e aleasa lui Gatsby

de Redactia Tvmania

Actriţa de 25 de ani a fost aleasă de regizorul Baz Luhrmann pentru a o juca pe Daisy Buchanan, în noua adaptare cinematografică a romanului „The Great Gatsby” (1925), de F. Scott Fitzgerald.

.

Tânăra Carey Mulligan (25 de ani) va fi protagonista din „Marele Gatsby” (2012), fiind preferată colegelor de breaslă Keira Knightley, Rebecca Hall, Amanda Seyfried, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Blake Lively şi Michelle Williams. Blog.movies.yahoo.com scrie că actriţa britanică a aflat că va juca în filmul lui Baz Luhrmann în timp ce se afla pe covorul roşu.

Site-ul amintit notează că Mulligan se afla la Premiile Fashion Council, în New York, când i-a sunat telefonul şi regizorul i-a explicat că ea e aleasa, adresându-i-se „Bună, Daisy Buchanan”. Actriţa a izbucnit în lacrimi în faţa celebrilor Karl Lagerfeld şi Anna Wintour, fiind extrem de emoţionată.

Carey Mulligan se alătură distribuţiei din care mai fac parte celebrii Leonardo DiCaprio (în rolul protagonistului Jay Gatsby) şi Tobey Maguire (în rolul naratorului, Nick Carraway).

Romanul „Marele Gatsby” a mai fost adaptat pentru marele ecran de şase ori până acum. Cea mai celebră versiune cinematografică a volumului lui F. Scott Fitzgerald rămâne cea din 1974, în care protagonişti erau Robert Redford şi Mia Farrow.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton