Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carla’s Dreams a lansat videoclipul “Anti CsD”

Carla’s Dreams a lansat videoclipul “Anti CsD”

de Redactia Tvmania

Grupul Carla’s Dreams promovează în prezent “Anti CsD”, o nouă piesă de pe albumul pe care îl va lansa primăvara aceasta. Videoclipul single-ului “Anti CsD” a fost filmat la Chişinău, în regia lui Roman Burlaca.

Mesajul piesei poate fi interpretat atât ca un dialog intern, cât şi o dezbatere a unor opinii publice pe mai multe subiecte: “Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams va lansa, pe 13 mai, albumul “AntiExemplu” printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei. Single-ul care dă numele albumului are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane, din mai 2016, a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi pe invitatele lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams – “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” – au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vedeţi aici videoclipul “Anti CsD”:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton