Homepage  / Vedete româneşti

Carla’s Dreams își dorește să se retragă din muzică. Vrea să renunțe la mască

Carla's Dreams își dorește să se retragă din muzică. Vrea să renunțe la mască

de Roxana Mirea,

Carla's Dreams a fost invitat la podcast-ul „Da Bravo”, găzduit de Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că își dorește să se retragă din muzică. De asemenea, artistul vrea să renunțe și la mască și să se reinventeze. Carla's Dreams a mărturisit că a vrut să se retragă din muzică mai devreme, însă pandemia a fost un obstacol.

Carla’s Dreams vrea să se retragă din muzică

Carla’s Dreams a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a mărturisit că vrea să se retragă din muzică și să renunțe la mască. Artistul și-a mai dorit să facă acest lucru, însă pandemia l-a împiedicat. Pe de altă parte, Carla’s Dreams își dorește să ajute tinerii talentați să aibă succes în industria muzicală.

Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cine este persoana din spatele măștii lui Carla’s Dreams. Acesta este un secret bine păstrat, iar artistul a avut grijă ca adevărata lui identitate să nu fie aflată. Totuși, el spune că masca i-a permis să fie mai sincer.

Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costă”, a mai spus artistul.

Ce vârstă are Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este una dintre cele mai enigmatice prezențe din industria muzicală românească și nu numai, iar misterul asupra identițății sale este amplificat nu doar de felul în care își pictează chipul ori de câte ori apare în public, ci și de lipsa informațiilor personale.

Totuși, chiar dacă nu i se cunoaște adevărata identitate, se crede că liderului trupei Carla’s Dream ar avea aproape 58 de ani, potrivit spuselor sale. Prezent ca invitat în cadrul Webstock 2021, care a avut loc pe 7 octombrie 2021, „Sergiu” a spus: „Am 57 de ani… degrabă”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton