Homepage  / Vedete / Vedete străine

Carlos de la Mota este al treilea partener al lui Angelique Boyer în noua ei telenovelă

Carlos de la Mota este al treilea partener al lui Angelique Boyer în noua ei telenovelă

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer se declară fericită. În noua ei telenovelă, „Como tres gotas de agua” (remake-ul serialului „Lazos de amor”), va juca alături de trei bărbaţi frumoşi şi talentaţi, cunoscuţi şi publicului de la noi: Sebastian Rulli (nimeni altul decât iubitul ei), David Zepeda, şi Carlos de la Mota.

carlos

Carlos de la Mota este ultimul nume de protagonist devăluit de cei de la Televisa pentru acest proiect. Chiar dacă în cărţi era Daniel Arenas, aceasta din urmă a supărat-o pe producătoarea Angelli Nesma şi a pierdut rolul.

Carlos de la Mota (40 de ani) a apărut în numeroase telenovele şi în piese de teatru. Pe micile ecrane de la noi, l-aţi văzut în „Spune-mi că eşti a mea” (în care a fost coleg cu Angelique şi Sebastian), „Secrete din trecut”, „Toantele nu merg în rai”, „Împreună pentru totdeauna” şi „Tequila cu suflet de femeie”. Ultimul serial în care a apărut în Mexic a fost „Hasta el fin del mundo”. În această telenovelă, Carlos a jucat alături de David Zepeda, care îi va fi coleg şi în producţia „Como tres gotas de agua”, ale cărei filmări vor începe în primăvară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton