Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Brumă, în formă maximă la 45 de ani. Care este secretul siluetei sale? EXCLUSIV

Carmen Brumă, în formă maximă la 45 de ani. Care este secretul siluetei sale? EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Preocupată de tot ce înseamnă nutriție și stil de viață sănătoasă, Carmen Brumă este într-o formă fizică perfectă. A scris mai multe cărți și este implicată în două emisiuni la Antena 1, iar pe contul său de Instagram prezintă mereu exerciții fizice care ajută la menținerea siluetei. Însă vedeta în vârstă de 45 de ani respectă cu sființenie și un alt aspect: somnul.

Om de televiziune, autoarea mai multor cărți despre nutriție și stil de viață, dar și a unor programe de slăbit, Carmen Brumă este mereu la curent cu tot ce presupune domeniul său de activitate. La Antena 1, poate fi urmărită la Antena 1 în două emisiuni, la fiecare sfârșit de săptămână. În timp ce sâmbăta face echipă cu doctorul Mihail Pautov și Urania Cremene la „MediCOOL”, duminica se „învârte” printre calorii  printre rețete din toată lumea alături de Roxana Blenche la „Hello Chef”.

Mereu preocupată de condiția sa fizică, dar și de cea psihică, Carmen Brumă promovează intens sportul. Pe contul său de Instgram se regăsesc mai mult epostări cu diverse tipuri de exerciții fzicie, în plus este și autoarea programului de slăbit „Abodomenul de urgență”. Însă dincolo de dieta echilibrată și mișcare, Carmen Brumă este foarte atentă și la orele de somn.

Somnul e foarte important în ecuația eficienței și energiei. E practic cel mai tare medicament/supliment  pentru refacerea organismului nostru. Sportul are el rolul lui; pentru mine sportul e o metodă de relaxare, înainte de toate. Mă ajută să elimin toate tensiunile negative, să mă echilibrez psihic. Mă relaxează și alte lucruri, evident. În perioada asta, de exemplu, îmi place să stau pur și simplu în aer liber, să fie liniște și să respir fără să mă gândesc la nimic”, ne-a dezvăluit Carmen Brumă.

carmen-bruma-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

O familie fericită

De 8 ani, Carmen Brumă și Mircea Badea sunt părinți cu normă întreagă. Băiețelul lor, Vlad, este un puști tare simpatic, atras de automobilism. „E pasionat de maşini merge la karting şi se uita la tot ce înseamnă emisiuni cu maşini, Top Gear, vloguri cu maşini… Încerc să-mi petrec tot timpul liber pe care-l am cu Vlad şi de cele mai multe ori mergem în cercuri de prieteni care au copii de vârste apropiate. Cât a fost vremea potrivită am fost la karting , la piscină, la mare etc”, ne-a dezvăluit prezentatoarea TV.

Și cum Vlad se apropie de preadolescență, și Carmen Brumă are parte de provocări. Ce i se pare cel mai dificil de gestionat, ca mamă, în această etapă a vieții lui?

„Dorința de competiție, teama de eșec, toleranța față de critică, acceptarea, încrederea în sine sunt provocările vârstei la care se află și cu care se confruntă mulți părinți”, ne-a răspuns Carmen Brumă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton