Homepage  / Vedete româneşti

Cu frumusețea la TV! Ce metode inedite de beauty a încercat Carmen Brumă. EXCLUSIV

Cu frumusețea la TV! Ce metode inedite de beauty a încercat Carmen Brumă. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Autoarea mai multor cărți despre nutriție și stil de viață, dar și a unor programe de slăbit, Carmen Brumă este mereu la curent cu tot ce presupune domeniul său de activitate. Și mereu dispusă să încerce în emisiunile în care este implicată la Antena 1 diverse tehnici de frumusețe. De exemplu, prezentatoarea TV a intrat, la propriu, într-o cuvă plină cu gheață.

În prezent, Carmen Brumă poate fi urmărită la Antena 1 în două emisiuni, la fiecare sfârșit de săptămână. În timp ce sâmbăta facee chipă cu doctorul Mihail Pautov și Urania Cremene la „MediCOOL”, duminica se „învârte” în jurul Pământului printre rețete din toată lumea alături de Roxana Blenche la „Hello Chef”. Despre ce se întâmplă în culisele celor două producții aflăm mai multe imediat!

Ai un program plin: două emisiuni TV, programele de slăbit pe care le gestionezi, campaniile din online și nu numai. Plus, viața de familie. Cum reușești să le împaci pe toate?

Cu programare minuţioasă şi disciplină. Îmi scriu în agendă tot ce trebuie să fac într-o zi, inclusiv telefoanele, timpul pentru documentare etc. Nu e chiar aşa de complicat, oricine poate, dacă îşi propune. Când realizezi ce resursa importantă e timpul, începi să-ţi dai seama şi cât de mult îl iroseşti aiurea.

Care sunt subiectele care te-au provocat cel mai tare până acum în ambele emisiuni?

Atât „MediCOOL”, cât şi „Hello Chef” sunt două producţii care mă provoacă în mod constant, acesta fiind şi motivul pentru care am acceptat să mă alătur echipei de profesionişti care lucrează la aceste emisiuni. Pe lângă provocarea subiectelor în sine, alimentele şi rolul lor în diverse etape ale vieţii sau probleme de sănătate, vine şi cea a formei în care noi prezentam acest conţinut publicului. Am încercat să ne adresăm oamenilor într-un limbaj foarte accesibil, dinamic atractiv şi să ieşim din şablonul de multe ori „scorțos” al emisiunilor de sănătate. Şi din fericire, publicul ne-a răsplătit pentru asta, urmărind în număr atât de mare ediţiile noastre. Le suntem recunoscători!

La „Hello Chef” provocarea e cel puţin la fel de mare pentru că în fiecare episod alegem o ţară în care călătorim din punct de vedere culinar, iar asta înseamnă documentare despre bucătăria locală, preparate tradiţionale, ingrediente specifice, obiceiuri culinare şi recunosc că-mi place să fac asta

La ,,MediCOOL” te-am văzut chiar intrând într-o cuvă cu gheață. Cum ppercepi tu toate metodele mai puțin obișnuite de înfrumusețare / întreținere? Și ce altceva ai mai încercat până acum?

Statul în gheaţă e promovat ca o metodă antiageing , eu am încercat-o în emisiune pentru prima data şi nu regret. Nu aş practica-o în mod constant, aş merge pe o variantă mai blândă şi mai accesibilă, duşurile reci de exemplu care stimulează circulaţia, au un efect de tonifiere la nivelul pielii şi efect energizant asupra organismului. Când vine vorba despre metode de înfrumuseţare sau întreţinere, cred în constanța gesturilor mărunte, practicate regulat. Demachierea dimineaţa şi seara, curăţarea constantă a tenului, cremă, sportul, ora de culcare înainte de 23, hidratarea, mâncarea echilibrată, menţinerea unei greutăţi sănătoase sunt metodele în care cred, pentru că le-am văzut funcţionând.

Ți-ar plăcea să revii într-o emisiune de divertisment? Sau să participi într-un show care îți testează limitele,gen „Asia Express”?

Nu cred că mi-ar mai plăcea o emisiune de divertisment şi atât, dar cred că aş fi tentată de o producţie care să îmbine meşteşugit divertismentul cu informaţia de nutriţie/sănătate/sport şi genul reality.

Ce programe TV / seriale urmărești când nu filmezi?

Mă uit des la ştiri şi talk-show-uri. După mai mult de 14 ani într-o televiziune de ştiri am rămas cu acest reflex. Îmi place să mă uit şi la seriale atunci când am timp.

carmen-bruma-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton