Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan a spus câte kilograme s-a îngrășat la Survivor România 2023. Ce dietă ține acum

Carmen Grebenișan a spus câte kilograme s-a îngrășat la Survivor România 2023. Ce dietă ține acum
10

de Roxana Mirea,

Carmen Grebenișan a rezistat la Survivor România 2023 mai bine de cinci luni de zile. După ce s-a întors în țară, vedeta s-a urcat pe cântar și, spre surprinderea multora, aceasta s-a îngrășat câteva kilograme. În momentul de față, Carmen Grebenișan ține o dietă pentru a-și recăpăta silueta de dinainte.

Câte kilograme s-a îngrășat Carmen Grebenișan la Survivor România 2023

Carmen Grebenișan a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat la Survivor România 2023. Vedeta a rezistat mai bine de cinci luni de zile în jungla din Republica Dominicană. Totuși, chiar dacă mai mulți concurenți au slăbit la Survivor România 2023, Carmen Grebenișan, care a ieșit pe locul 3 la voturi în marea finală, s-a îngrășat. Vedeta spune că are probleme cu retenția de apă.

Uite cum arăt, ca un hamster. Doamne, ce obraji am făcut! Am mega retenție de apă, încă mă lupt cu ea. O să vă povestesc mai multe, abia aștept să vă vorbesc, că nu am vorbit deloc pe Instagram de când am venit, chiar am vrut să iau o pauză. Deși am luat o pauză mare am simțit nevoia să se prelungească un pic”, a spus Carmen Grebenișan, potrivit libertatea.ro.

cate-kilograme-s-a-ingrasat-carmen-grebenisan-la-survivor-romania-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce dietă ține Carmen Grebenișan după Survivor România 2023

Vedeta avea 58 sau 59 de kilograme atunci când a plecat în competiție de la Pro TV, iar acum are 62. Din acest motiv, Carmen ține acum dieta intermitent fasting, însemnând că multe ore la rând ea nu mănâncă nimic.

 „Apă cu lămâie și fasting, așteptăm să își revină corpul la forma lui pentru că vreau să vă arăt cântarul. (…) Proba cântarului, nu știu ce să zic. Deci 62 de kilograme. Niciodată nu am mai avut 62 de kilograme, niciodată nu am avut peste 60 de kilograme, cel mai mult am avut 57 și cred că înainte să plec la Survivor m-am îndopat calumea că așa mi s-a recomandat și cred că am făcut un 58 spre 59.

Deci mare, mare retenție de apă! Nici nu se vede toată, dar cred că pe față vedeți cum abia își revine, a fost mult mai rău, am fost foarte, foarte umflată, am făcut și niște alergii, sunt multe de povestit, dar și lucruri foarte faine”, a mai povestit ea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton