Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan, probleme cu tenul la „Survivor România”. „Am făcut o acnee gravă care a persitat până la final”. EXCLUSIV

Carmen Grebenișan, probleme cu tenul la „Survivor România”. „Am făcut o acnee gravă care a persitat până la final”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

După 5 luni petrecute în Republica Domnicană, Carmen Grebenișan a ajuns în finala de la „Survivor România” pe locul 3. Nu regretă niciun moment petrecut în show-ul de la Pro TV, în ciuda condițiilor extreme și a consumului psihic. În plus, creatoare d econținut online a avut mari probleme cu tenul.

Dincolo de probele sportive și de lipsa unei alimentații echilibrate, condițiile de la „Survivor România” nu sunt ușor de îndurat pentru o femeie, mai ales pentru cineva care vine din zona fashion, cum este Carmen Grebenișan.

Cum a reușit să treacă peste lipsa produselor de bază în ce privește îngrijirea tenului?  „Cred că am trecut prin cele mai mari probleme legate de ten, situații cu care nu m-am confruntat niciodată în viața mea. Încă din a doua săptămână am făcut o acnee gravă care a persitat până la final. Cu hainele nu am avut o problemă, însă în momentul în care am reușit să mă uit într-o oglindă a unui safari, am sesizat că mai rău de atât nu pot să ajung. Am zis – ok, dacă nu merge deloc cu zona estetică, o să fiu amuzantă (râde). Am învățat că mă pot baza pe mine și atunci când arăt cel mai rău pentru că am o forță în interior care-mi spune că lucrurile superficiale nu rezistă niciodată în viața asta”, ne-a mărturisit Carmen.

carmen-grebenisan-survivor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Răsfăț caloric după finala „Survivor România”

Imediat după ce a avut loc finala de la „Survivor România”, unde s-a confruntat cu Dan Ursa și Andrei Krișan, Carmen s-a răsfățat din plin cu lucrurile car ei-au lipsit în timpul celor 5 luni petrecute în Republica Domincană.

Când s-a terminat finala, în momentul în care am ajuns la hotel, am mâncat cinci pachete de biscuiți cu ciocolată, am făcut un duș, după care m-am șters cu un prosop care a rămas tot negru (râde) și am încercat să mă machiez, dar nu a prea ieșit din prima. Am râs încontinuu și mi-am dat seama ce faină e viața și că am libertatea de a face orice de acum încolo, nu am avut nici măcar un moment de tristețe sau regret”, ne-a mai dezvăluit Carmen Grebenișan.

Iar „răsfățul caloric” a continuat și după ce a ajuns acasă, în România. „Multe produse de patiserie și foietaje, fast food și mâncarea de acasă cu care m-a așteptat soacra mea, vinete cu maioneză, șnițele și roșii de la Slatina, din grădină”, ne-a mai spus cea care a ocupat locul 3 la „Survivor România”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton