Homepage  / Articole

Carmen Harra vine diseară la “O dată-n viaţă”

Carmen Harra vine diseară la “O dată-n viaţă”

de Redactia Tvmania

Diseară, de la ora 21.00, în a doua ediţie din sezonul cu numărul 10 al emisiunii “O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor îi are ca invitaţi pe Carmen Harra, alături de Maria Butaciu (Ardeal),  Magda Catone împreună cu Angela Buciu (Maramureş) şi Petre Geambaşu, secondat de Polina Manoilă (Oltenia).

Carmen Harra, o prezenţă mult aşteptată în România, a declarat că poate anticipa câteva lucruri care i se vor întâmpla Iulianei Tudor de-a lungul vieţii. „Văd că emisiunea va avea succes în continuare. Românii o vor urmări şi o vor iubi din ce în ce mai mult. Simt că Iuliana Tudor face ceea ce-şi doreşte şi că este cu tot sufletul alături de acest proiect. Şi, nu mă-ntrebaţi de ce… simt că va scrie o carte, la un moment dat”.

Clarvăzătoarea a recunoscut că e foarte bucuroasă că va cânta folclor. Acum vreo 20 de ani chiar am interpretat câteva prelucrări folclorice şi mi-a făcut mare plăcere! Vineri voi reprezenta Ardealul cu două piese pe care le iubesc – „Săracă inima mea” şi „M-am suit în dealul Clujului”, a spus Carmen Harra.

Petre Geambaşu: „Nu sunt al PRO-TV-ului”

Un artist important care a acceptat să interpreteze folclor este Petre Geambaşu: „Urmăresc emisiunea. Este adevărat, nu am văzut toate ediţiile, însă atunci când am timp mă uit cu drag pentru că este un program de calitate. Mie îmi place folclorul de calitate”.

O perioadă Petre Geambaşu a făcut parte dintr-un proiect… „la concurenţă” cu „O dată-n viaţă”, pentru că s-a difuzat pe acelaşi tronson orar („Dansez pentru tine”, PRO TV). Întrebat despre cum vede trecerea, fie ea şi temporară, la televiziunea din Pangratti, Geambaşu a declarat că „nu mi-am propus niciodată să fac concurenţă nimănui. Eu nu sunt al PRO TV-ului, sunt un om liber”.

Actriţa Magda Catone a fermecat publicul cu fiecare rol pe care l-a interpretat. Despre participarea la „O dată-n viaţă” apreciază că „va fi un rol destul de dificil, o provocare” pe care de abia o aşteaptă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton