Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Negoiță de la „Bravo, ai stil!” s-a logodit! Cum arată inelul

Carmen Negoiță de la „Bravo, ai stil!” s-a logodit! Cum arată inelul
6

de Roxana Mirea,

Carmen Negoiță, concurentă la „Bravo, ai stil!” s-a logodit! Fosta soție a afaceristului Ionuț Negoiță este foarte fericiță în brațele iubitului ei, politicianul Cătălin Boboc. În ediția de sâmbătă a emisiunii de la Kanal D, Carmen Negoiță a anunțat că iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar ea a nu a stat foarte mult pe gânduri înainte să spună „DA”.

Carmen Negoiță, concurentă la „Bravo, ai stil!” s-a logodit cu iubitul ei, politicianul Cătălin Bodoc. Înainte de a începe ediția emisiunii de sâmbătă, aceasta le-a spus urmăritorilor ei că vor avea parte de o surpriză.

In seara aceasta la @bravoaistil este despre iubire. Si chiar daca am inceput sa obosesc foarte tare in aceasta competitie, in viata personala am multe motive de bucurie. Diseara o sa vedeti si de ce. Si da, ma frustreaza faptul ca nu mai am timp sa ma bucur de micile noastre escapade, de serile de film cu copii, de mesele in familie. De acolo ma incarc eu cu energie, ca sa trec cu bine prin toate si in acest moment am senzatia ca imi lipsesc cu desavarsire. Dar de fiecare data cand intru in platou incerc sa dau tot ce pot, pentru ca asa sunt eu construita. Pun foarte multa presiune pe mine ca sa fac lucrurile perfect si nu are cum sa imi reuseasca intotdeauna”, a scris Carmen Negoiță pe Instagram.

cIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Carmen Negoiță de la „Bravo, ai stil!” s-a logodit

Cum a spus și ea, Carmen Negoiță are toate motivele să fie fericită pe plan personal. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” și-a găsit liniștea în brațele politicianului Cătălin Bodoc, la 11 ani de la divorțul de Ionuț Negoiță. În ediția de sâmbătă seara a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Carmen Negoiță a dat marea veste și a spus că s-a logodit. În plus, concurenta le-a arătat juraților și inelul de logodnă pe care l-a primit de ziua ei.

Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: «Vrei să fii iubita mea toată viața?» Sunt foarte fericită în plan personal“, a povestit Carmen Negoiță la „Bravo, ai stil!”.

De asemenea, concurenta a făcut declarații și despre primul mariaj, spunând că trebuia să divorțeze după primii doi ani, nu dopă 11.

În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a spus Carmen Negoiță.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton