Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carmen Tănase, despre ce se întâmplă cu Tanti Luminița în sezonul 2 din Clanul. „O să vă surprindă”. EXCLUSIV

Carmen Tănase, despre ce se întâmplă cu Tanti Luminița în sezonul 2 din Clanul. „O să vă surprindă”. EXCLUSIV

de Andra Stana,

Carmen Tănase, în vârstă de 62 de ani, revine în curând pe micile ecrane, în noul sezon din serialul „Clanul”, de la Pro TV. Actrița a dezvăluit câteva lucruri despre personajul său, despre care spune că va trece printr-o schimbare.

Carmen Tănase, despre rolul din serialul „Clanul”, sezonul 2

În cursul zilei de luni, 13 februarie 2023, a avut loc lansarea de presă a sezonului 2 din serialul „Clanul”Evenimentul s-a desfășurat în București, la Cinema City Park Lake, unde au fost prezenți actorii din distribuție, atât cei vechi, cât și cei noi. După vizionarea primelor două episoade din noul sezon, Carmen Tănase a făcut o serie de dezvăluiri, într-un interviu pentru tvmania.ro. 

Carmen Tănase face parte din distribuția serialului „Clanul”, al cărui sezon doi va avea debutul pe micul ecran duminică, 19 februarie. 

Pentru fanii serialului de la Pro TV actrița are un mesaj important: o să fie surprinși de povestea din noile episoade.

O să-i surprindă fiecare episod. Pentru că fiecare episod este făcut în așa fel încât să îți taie elanul de a anticipa. Așa lucrează echipa noastră, dar o să vă surprindă și personajul meu, Tanti Luminița. O să aibă parte de o schimbare și eu mă bucur foarte tare pentru schimbarea asta, dar nu spun care…”, a declarat Carmen Tănase.

„Eu când vreau să lucrez, vreau să-mi fie greu”

Actrița a menționat, totodată, de ce îi place să joace în serialul regizat de Anghel Damian. Interpreta Luminiței și-a amintit de primele zile de filmare din sezonul 1. „Au fost foarte grele, dar extrem de „profi”. Adică, se întâmplă adesea să îmi fie ușor să fac ceea ce mi se cere și atunci ziua trece OK. Aici… Anghel (Damian, n.r.), în special, cu el am filmat, mi-a cerut lucruri foarte dificil de făcut, foarte solicitante. Și mie asta îmi convine cel mai tare. Eu așa vreau să lucrez. Eu când vreau să lucrez, vreau să-mi fie greu, nu vreau să-mi fie ușor.”, a dezvăluit Carmen Tănase.

De asemenea, actrița a menționat că, datorită faptului că are „oarecare experiență”, îi este deseori ușor să intre în personaj. Cu toate acestea, „când îmi e greu, când cineva mă solicită și apasă pe anumite coarde, atunci îmi place și mie.”.

De asemenea, Carmen Tănase ne-a povestit câteva dintre momentele de la filmări care au solicitat-o cel mai mult. „Momentele acelea când Tudor a sărit cu pistolul la Costoiu, la școala de Poliție, și mă rog… după aceea celelalte momente, când a fost închis. Și alea au fost niște momente foarte grele, foarte solicitante, dar foarte frumoase. Știu că am venit acasă stoarsă ca o lămâie.

„Polițiștii se uită la «Clanul»”

Apoi, referindu-se la cele mai grele zile pe platourile de filmare, actrița și-a amintit de o întâmplare petrecută în primul sezon din „Clanul”.

A fost un moment foarte greu când îi spuneam Ilincăi și aveam, așa, o criză undeva pe jos, în bucătărie, cu farfuriile sparte, în primele episoade. Le spuneam Ilincăi și lui David, cumva plângând, toată povestea cu copilul pierdut și cu cel mare care este într-un fel pierdut și el. Ăla a fost un moment foarte greu, foarte solicitant”, a dezvăluit actrița, care recunoaște că fanii o tot întreabă, pe rețelele sociale, „de vreo lună, când începe” sezonul 2.

Nu în ultimul rând, interpreta Luminiței din „Clanul” a spus că e deseori oprită pe stradă de fanii serialului. „Și mai ales polițiștii. Polițiștii se uită extraordinar. Și mă bucur foarte mult”.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton