Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carmen Tănase, despre diagnosticul dur primit de la medici: „A zis că nu mai e timp”

Carmen Tănase, despre diagnosticul dur primit de la medici: „A zis că nu mai e timp”

de Andra Stana,

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, a surprins recent cu dezvăluirile despre viața ei privată. 

Carmen Tănase a făcut recent mai multe dezvăluiri legate de problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Actrița a început povestirea din clipa în care a aflat pentru prima dată diagnosticul dur. Medicii i-au spus că e bolnavă și suferă de o afecțiune gravă, scrie wowbiz.ro.

Carmen Tănase ține mult la intimitate. Acesta este motivul pentru care nu vorbește de obicei despre problemele ei de sănătate. Cu toate acestea, recent, în cadrul podcast-ului lui Lucian Viziru, actrița a dezvăluit, fără să se ferească, diagnosticul crunt pe care medicii i l-au pus acum 3 ani. Iată ce a aflat actrița de la medici.

Cum a aflat Carmen Tănase că are o tumoare

Vreme de trei ani, Carmen Tănase a ținut pentru sine informația cum că este bolnavă. Astfel, fanii ei au aflat abia acum că actrița știa despre boala ei înainte de pandemie. La momentul respectiv, din cauza unor dureri de picior, vedeta a mers la un control.

Atunci, actrița a stat timp de 45 de minute pentru a face un RMN. Apoi, medicii i-au spus să mai intre odată pentru a reface totul, dat fiind faptul că specialiștii au văzut ceva suspect. Pentru că medicii începeau să se agite, Carmen Tănase a simțit atunci că ceva nu este în regulă.

După ce s-a finalizat și cel de-al doilea RMN, medicul de acolo i-a pus diagnosticul actriței. Carmen Tănase avea o tumoare pe măduvă.

“Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap.

Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani”, a dezvăluit actrița în podcast-ul lui Lucian Viziru, mai scrie sursa citată.

Actrița s-a programat la operație în timp record

Totodată, Carmen Tănase a mai povestit că imediat cum a aflat de diagnostic, aceasta a luat legătura cu un medic în care avea mare încredere, așa că s-a operat rapid. De asemenea, dacă nu se intervenea cât mai repede, pericolul era chiar paralizie de la gât în jos.

“Mi-au arătat-o… măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”.  a mai spus actrița.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton