Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Tănase, despre rolurile din telenovele. Ce a învățat de la Flăcărica, personajul ei din „Inimă de țigan”

Carmen Tănase, despre rolurile din telenovele. Ce a învățat de la Flăcărica, personajul ei din „Inimă de țigan”
5

de Redactia Tvmania

Carmen Tănase a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a fost supusă mai multor întrebări directe. Actrița are o carieră de aproape patru decenii în teatru, film și televiziune. Publicul larg a îndrăgit-o și mai mult văzând-o în rolul “Flăcărica”, din telenovela românească „Inimă de țigan”. Carmen Tănase a mărturisit că ea și în telenovele a tratat totul cu mare seriozitate, ca în orice altă producție.

Carmen Tănase, despre rolurile din telenovele

Carmen Tănase a declarat în emisiunea lui Denise Rifai că ea a tratat cu aceeași seriozitate rolurile sale din telenovelele românești. Aceasta a spus că a jucat la fel, indiferent de producție.

„Sunt niște povești simple. În general, după „Fata moșului și fata babei”. Cumva finlul e previzibil, întotdeauna sunt protagoniști și antagoniști. Deci sunt niște reguli care nu se încalcă la telenovele. Povestea e mai simplă, nu-ți pune atatâtea probleme. Sunt seriale, telenovele, care sunt un pic mai complexe, Brazilia este specialistă în așa ceva. Nu contează neapărat povestea, pentru că telenovela este jucată de actori și atunci contează cum este jucată telenovela.

Eu nu am făcut niciodată rabat, adică eu nu știu să joc cumva într-o telenovelă și cumva într-un film artistic. Eu am învățat de la profesoara mea Olga Tudorache cum se joacă. Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate, uneori mult prea multă seriozitate. Am fost epuizată de multe ori. Noaptea pregăteam secvențele pentru ziua următoare. Am făcut-o toți din trupa aceea de la țigani și de-aia a avut așa de mare succes„, a declarat Carmen Tănase, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Wowbiz.ro.

Carmen Tanase la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Carmen Tănase, despre Flăcărica, rolul ei din „Inimă de țigan”

Chiar dacă au trecut ani mulți, nimeni nu a uitat de Flăcărica din serialul românesc de succes. Carmen Tănase a mărturisit că a învățat multe de la personajul acesta.

Eu și aum o regăsesc pe Flacăra în mine. Am jucat-o patru ani. Am învățațt ce bine e să spui nu, nu știam asta. Am învățat să reacționez, atunci când îmi vine. Uneori e bine să reacționezi imediat și să nu mai pierzi timpul. Am învățat că e mai bine uneori să ai gura mai mare decât alții. O iubesc că am învățat de la ea umorul, pentru că avea doza aia de cinism atât cât trebuie, ca să nu fie deranjat. Dra cred că și ea a învățat de la mine. Măsura și mai ales când e vorba de cinism. E bine să fii cinic, dar cu o măsură să nu pici în răutate”, a mai spus Carmen Tănase în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton