Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carmen Tănase, detalii inedite despre salariul unui actor, după 40 de ani pe scenă. „Nu se poate trăi doar cu pâine și ceai”

Carmen Tănase, detalii inedite despre salariul unui actor, după 40 de ani pe scenă. „Nu se poate trăi doar cu pâine și ceai”

de Andra Stana,

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de teatru și film de la noi. În acest an, aceasta va putea fi urmărită la Pro TV, în noul serial „Clanul”. Vedeta, a vorbit recent despre cât câștigă un actor, după 40 de ani de carieră.

Cât câștigă un actor cu 40 de ani de experiență în România. Dezvăluirile făcute de Carmen Tănase

Carmen Tănase (61 de ani) a făcut, de curând, câteva dezvăluiri inedite. Actrița din „Clanul”, noul serial de la Pro TV, a explicat că cel mai greu le este celor care așteaptă bani doar din partea statului.

„Dacă lucrezi doar la stat este complicat, cei care sunt angajați trăiesc doar din salariul pe care-l dă statul. Un salariu care este mai ok acum la categoria mea, dar la categoriile mici este rău. La categoria mea, salariul este cam de 1.200 de euro pe lună. Lumea o să-mi sară în cap și o să spună că e ok, dar nu se poate trăi doar cu pâine și ceai.

Ne trebuie și niște cărți, haine, produse de îngrijire, este un salariu mic la nevoile unui om de acum. Până înainte de pandemie salariul la categoria mea era de 400 de euro.

Dacă nu faci și altceva, TV sau altele, este foarte greu. Acum mă gândesc la cei care nu trăiesc decât din salariu și care au și bani mai puțini, cei tineri, care au și o chirie de plătit, că nu toți au case și părinți bogați, mai au nevoie și de haine. Dacă nu mai fac și altceva este cumplit”, a declarat Carmen Tănase într-un interviu pentru fanatik.ro.

Carmen Tănase, despre diagnosticul dur primit de la medici: „A zis că nu mai e timp”

În luna martie, Carmen Tănase a surprins din nou cu dezvăluirile despre viața ei privată.

Carmen Tănase a făcut mai multe dezvăluiri legate de problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Actrița a început povestirea din clipa în care a aflat pentru prima dată diagnosticul dur. Medicii i-au spus că e bolnavă și suferă de o afecțiune gravă, scrie wowbiz.ro.

Carmen Tănase ține mult la intimitate. Acesta este motivul pentru care nu vorbește de obicei despre problemele ei de sănătate. Cu toate acestea, în cadrul podcast-ului lui Lucian Viziru, actrița a dezvăluit, fără să se ferească, diagnosticul crunt pe care medicii i l-au pus acum 3 ani. Iată ce a aflat actrița de la medici.

Cum a aflat Carmen Tănase că are o tumoare

Vreme de trei ani, Carmen Tănase a ținut pentru sine informația cum că este bolnavă. Astfel, fanii ei au aflat abia acum că actrița știa despre boala ei înainte de pandemie. La momentul respectiv, din cauza unor dureri de picior, vedeta a mers la un control.

Atunci, actrița a stat timp de 45 de minute pentru a face un RMN. Apoi, medicii i-au spus să mai intre odată pentru a reface totul, dat fiind faptul că specialiștii au văzut ceva suspect. Pentru că medicii începeau să se agite, Carmen Tănase a simțit atunci că ceva nu este în regulă.

După ce s-a finalizat și cel de-al doilea RMN, medicul de acolo i-a pus diagnosticul actriței. Carmen Tănase avea o tumoare pe măduvă.

“Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu coloana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap.

Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani”, a dezvăluit actrița în podcast-ul lui Lucian Viziru, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton